Redactia.ro
Home » Știri » Florin Salam se află în mijlocul unui scandal de proporții. Artistul a primit o sumă exorbitantă pentru o nuntă la care nu s-a mai prezentat

Florin Salam se află în mijlocul unui scandal de proporții. Artistul a primit o sumă exorbitantă pentru o nuntă la care nu s-a mai prezentat

Florin Salam se află în mijlocul unui scandal de proporții

Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, se află din nou în centrul unui scandal de proporții, după ce a fost acuzat că nu a onorat un angajament pentru care a primit bani în avans.

Acuzații grave la adresa lui Florin Salam

Recent, Florin Salam a fost acuzat de un bărbat că nu și-a respectat obligația de a cânta la un eveniment important, pentru care ar fi fost plătit o sumă considerabilă de bani. Conform declarațiilor făcute de acest bărbat, artistul ar fi trebuit să cânte la nunta sa, dar nu a apărut la eveniment, lăsându-i pe toți invitații într-o situație extrem de neplăcută.

Bărbatul susține că a plătit nu mai puțin de 20.000 de euro pentru ca Florin Salam să fie capul de afiș al nunții sale. În ciuda acestei sume substanțiale, cântărețul ar fi fost absent fără să ofere vreo explicație sau scuză pentru lipsa sa.

Potrivit videoclipului postat de bărbat pe platforma TikTok, Florin Salam ar fi trebuit să cânte atât acasă, cât și la restaurant, însă după ce a cântat la domiciliu, ar fi părăsit evenimentul și nu s-a mai prezentat la restaurant.

„Să știe toată lumea! Avem aici o nuntă mare, la Târgu Jiu… L-am plătit pe Florin Salam cu 20.000 de euro să-mi cânte acasă și la restaurant. Mi-a cântat acasă, după a fugit, nu a vrut să mai vină! Mă duc la poliție, mă duc la Capitală să-i fac denunț, că altceva n-am ce să fac. Ne-a lăsat cu toată nunta…”, a declarat bărbatul în videoclipul său.

@smecherisilautariiiii Florin salam a fugit de la o nunta la tg jiu #foryoupage #viralvideo ♬ sunet original – Șmecheri și lăutari


Până în acest moment, Florin Salam nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la acest incident și nu a răspuns la acuzațiile aduse împotriva sa.

Soția lui Florin Salam, implicată într-un accident rutier

Pe lângă scandalul legat de onorariul neplătit, familia lui Florin Salam a fost recent în centrul atenției și din cauza unui incident rutier. Pe data de 23 mai 2024, soția cântărețului, Roxana Dobre, a fost implicată într-un accident rutier în București. Conform informațiilor oferite de cancan.ro, Roxana era însoțită de o altă femeie în momentul coliziunii cu un BMW.

Poliția a intervenit pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă incidentul a cauzat blocarea străzii pentru o perioadă de timp.

În cazul în care bărbatul își va duce amenințările la îndeplinire și va face o plângere la poliție, Florin Salam s-ar putea confrunta cu consecințe legale serioase. Neîndeplinirea unui contract, mai ales când este vorba de o sumă atât de mare, poate duce la procese lungi și costisitoare, care ar putea afecta atât imaginea, cât și cariera artistului.

Florin Salam, cunoscut pentru hiturile sale și pentru numeroasele concerte susținute de-a lungul anilor, și-a construit o carieră solidă în industria muzicală. Totuși, astfel de incidente pot afecta negativ percepția publicului și pot duce la pierderea unor oportunități de colaborare și concerte viitoare.

În plus, reputația unui artist este esențială în industria muzicală, unde concurența este acerbă și unde fanii au așteptări ridicate. Incidentul de la Târgu Jiu și lipsa de reacție din partea artistului pot duce la o scădere a popularității sale și la pierderea încrederii fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: