Redactia.ro
Home » Știri » Florin Salam și relația dintre cele mai importante femei din viața lui. Se înțelege sau nu fiica sa cu soția manelistului?

Florin Salam și relația dintre cele mai importante femei din viața lui. Se înțelege sau nu fiica sa cu soția manelistului?

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România. Toți românii îl cunosc, îi ascultă melodiile, iar piesele sale sunt mereu în trending pe Youtube. Vestea că acesta ar fi murit a speriat toată România. Nu de puține ori s-a zvonit în spațiul public că fiica și soția sa nu s-ar înțelege. Care a adevărul?

Florin Salam și relația dintre Betty Salam și Roxana Dobre

Fiica lui Florin Salam a fost invitată în podcastul „Fiță cu Adiță”, Betty Salam a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut. A dezvăluit care e relația dintre ea și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. Se înțeleg sau nu cele două femei din viața „regelui manelelor”?

Ce spune Betty Salam despre relația dintre ea și Roxana Dobre

Betty Salam este fata cea mare a cântărețului Florin Salam. Aceasta a spus în podcast că nu a avut nimic împotrivă ca tatăl ei să se afișeze cu altă femeie. Deși s-a zvonit că ele nu se înțeleg deloc, situația stă cu totul diferit. Betty Stoian a declarat că nu are nimic de împărțit cu Roxana Dobre. Cele două sunt foarte bune prietene și de multe ori se vizitează.
„Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce. Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene.

O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”, a declarat Betty Salam, în emisiunea lui Adiță Voicu.
Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu de opt ani și au împreună trei copii. Nunta lor a avut loc anul acesta, pe litoralul românesc.
Florin Salam nu e la prima căsătorie. Prima soție a lui a fost Ștefania, care a încetat din viață din cauza unei boli cumplite în 2009, lăsându-l pe Florin Salam cu cei doi copii ai lor, Betty și Dani.

Fiica lui Florin Salam s-a măritat la 18 ani

Fiica lui Florina Salam Betty Stoian s-a căsătorit la doar 18 ani. Este însă extrem de fericită alături de soțul ei, Cătălin Vișinescu, și fiul lor, Matthias.
„Am stat acasă cu familia, e foarte frumos să ai familie, copil, e cea mai sinceră iubire cea din partea unui copil dar este și greu atunci când ești mai mic de vârstă ca și mine… Aici trebuie să lucrez cu mine că nu am răbdare. La răbdare trebuie să mai lucrez. Am început să stau cu cel mic din nevoie, pentru că nu mai am bonă, și o să-mi caut o bonă, dar m-am acomodat cât de cât! Nu am răbdarea aia 100%! Nu am răbdare să mă joc cu el atât de mult cât vrea el!”, a dezvăluit mai demult Betty Salam într-un interviu pentru Exclusiv VIP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: