Redactia.ro
Home » Monden » Florin Zamfirescu, la masa de Crăciun alături de un invitat neașteptat. „Musafira noastră principală va fi…”

Florin Zamfirescu, la masa de Crăciun alături de un invitat neașteptat. „Musafira noastră principală va fi…”

Sărbătorile de iarnă îl găsesc pe Florin Zamfirescu liniștit și recunoscător pentru viața frumoasă pe care o are. Anul acesta a decis să nu împodobească bradul, dar bucuria Crăciunului va fi împărțită cu persoane dragi lui. Nepoții vor lipsi în această zi specială, dar la masa actorului și a soției sale va fi un invitat neașteptat.

Florin Zamfirescu și-a sărbătorit anul acesta cea de-a 72-a aniversare, iar vârsta respectabilă pe care o are a venit și cu dorința de liniște sufletească. După ce și-a dedicat viața actoriei, a decis în cele din urmă să se retragă alături de partenera sa la Mogoșoaia, unde au o casă foarte frumoasă.

Florin Zamfirescu, la masa de Crăciun alături de un invitat neașteptat. „Musafira noastră principală va fi…”

Actorul a fost o figură modestă în mediul public în ultimul timp, mai ales că în ultimii ani din viața sa s-a confruntat cu probleme de sănătate. A vorbit însă recent despre felul în care se pregătește cu bucurie pentru Crăciun și cine vor fi invitații săi în această zi. El și Daciana Toma, cea de-a patra soție a sa, s-au pregătit pentru sărbători cu preparate alese, dar au decis în schimb să renunțe la împodobirea bradului.

Nepoții lui Florin Zamfirescu au hotărât ca anul acesta să-și viziteze ceilalți bunici, așa că el și partenera sa vor face Crăciunul alături de doi invitați neașteptați. Este vorba de Valeria Sitaru, fosta soție a actorului, care va fi însoțită de soțul său actual.

„Daciana se va ocupa ca de fiecare dată de pregătirea bunătăților. Eu sunt un răsfățat pentru că ea e un specialist în bucatarie. Nu face lucruri cantitative, ci calitative. Face mâncăruri bune și elegante. O să avem niște musafiri importanți, iar musafira noastră principală va fi fosta nevastă, mama Ștefanei, pentru că suntem într-o relație minunatată, și cu actualul ei soț. Noi bătrânii am decis să facem împreună. Din păcate, cea din umărul meu (n. red. Cătălina Mustață, cea de-a treia soție) nu vorbește cu mine”, a Florin Zamfirescu pentru click.ro

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu își amintește cu drag de anii în care aducea bucurie spectatorilor săi prin intermediul rolurilor pe care le-a adus la viață. S-a bucurat de multă dragoste și admirație, dar problemele de sănătate din ultimii ani l-au determinat să renunțe la cariera sa.

Având în vedere că starea sa este una sensibilă, actorul se simte recunoscător pentru fiecare zi. A vorbit deschis despre problemele din ultimul an, mărturisit că Daciana Toma îi este cel mai important sprijin. Soția lui este medic de familie, așa că se asigură mereu că domnul Zamfirescu își ia medicamentele și are parte de cea mai bună îngrijire.

„În primul rând, îi mulţumesc lui Dumnezeu că am mai apucat o zi. Eu nu sunt foarte sănătos. Soţia mea are grijă de mine şi îmi dă pastile. Am diabet, am tensiune oscilantă, dar lucrez, mă simt ok, mai ies, mai conduc maşina, nu am de gând să capotez. O veni şi clipa aia. Sper să fie scurtă.. ” a dezvăluit Florin Zamfirescu pentru Taifasuri.

Etichete: