Redactia.ro
Home » Știri » Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. Actorul, profund revoltat pe critici: „ Ei nu exista, sunt 0”

Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. Actorul, profund revoltat pe critici: „ Ei nu exista, sunt 0”

Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. Actorul, profund revoltat pe critici: „ Ei nu exista, sunt 0”

Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. Actorul, profund revoltat pe critici. Iată detaliile!

Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș Prisacariu

Florin Zamfirescu a fost profund impresionat de talentul lui Rareș Prisacariu și a considerat necesar să intervină în apărarea sa. El a susținut că într-o societate în care suntem înconjurați de critici și persoane dornice să îi descurajeze pe ceilalți, este important să încurajăm dezvoltarea și exprimarea talentului.

Rareș Prisacariu a demonstrat că vârsta nu este un impediment în ceea ce privește talentul și pasiunea pentru performanță. rareori oamenii sunt conștienți de efectul pe care îl pot avea asupra altor persoane atunci când critică sau descurajează talentul și pasiunea. El a încurajat toleranța și înțelegerea față de cei care încearcă să se exprime prin intermediul artei și al talentului personal.

Florin Zamfirescu, profund impresionat de talentul lui Rareș Prisacariu

Florin Zamfirescu a subliniat că într-o lume în care individualismul și critica sunt prezente în exces, trebuie să ne aducem aminte să fim deschiși și să apreciem diversitatea talentelor și a formelor de expresie artistică:

„Cand ma uit si vad aceste aberatii, acest copil este minunat, Eu fac parte din acesti copii. La 3 ani, le recitam Regina ostrogoţilor, la 7 ani interpretam pe o scena, la 16 ani am castigat un premiu national depasindu-l pe Gheorghe Zamfir in 1966, am luat locul 1 pe festival. Cine are griji din astea ar trebui sa se ingrijeasca de sine. Eu il sfatuiesc doar pe el: Rares nu asculta pe nimeni, asculta pe mama ta, du-te pe ulitele pe care le vrei tu, sunt niste oameni rai, sunt oameni nepretintiosi, care nu au facut nimic in viata. S-au plans ca Nadia Comăneci și-a distrus copilaria. In tara asta nu poti sa devii mai mult cu aprobarea unor imbecili, Rares esti minunat, nu asculta pe nimeni, du-te in drumul tau. Ce grijulii sunt niste nenorociti incapabili care nu au viitor, nu au prezent. Prostul moare de grija altuia. Suntem inconjurati de imbecili cum sa ii strici bucuria unui copil minunt, cand poti sa te bucuri.

Lasati-l domnilor sa traiasca, sa se dezvolte. Stiti ce o sa fie cu acest copil peste 18 ani? Nu taiati din radacina un copil care se ridica atat de frumos. E o directiva undeva ca romanii sa nu mai razbata, ca sa fie pusi cu botul PE LABE, SA LI SE VANDA, SA LI SE FURE, si daca un copil dintre romani se ridica si dovedeste calitati egale cu alte grupuri din Europa, ei au voie, noi nu avem voie. Multi au norocul de a nu fi romani. Noi stam si ne uitam in gura unor cretin care nu au nici un fel de comparatie, ei nu exista, sunt 0. Indiferent ca isi dau cu parerea, sunt zero, pentru ca sunt distrugatori, a spus actorul în emisiunea Punctul culminant, RTV. 

Florin Zamfirescu, mesaj pentru Rareș Prisacariu

Florin Zamfirescu a văzut în acest micuț o sursă de inspirație și a dorit să îi transmită mesajul că este important să-și urmeze visul și să-și dezvolte talentul, indiferent de critici și de opiniile negative care pot apărea în mediul online:

„Sa nu iti fie teama, cum sa ii fie rusine cand e unic? Ai luat marele premiu, mergi mai departe. Suntem inconjurati de cretini”, a mai transmis Florin Zamfirescu.

Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au Talent”, sezonul 13

Rareș Prisacariu, este micuțul de doar 7 ani care a cucerit România! Numele acestuia se află pe buzele tuturor după ce a câștigat marele trofeu și premiul în valoare de 120.000 de euro în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Românii au Talent”.

La doar 7 ani, acest tânăr talentat a reușit să impresioneze publicul și juriul prin pasiunea și talentul său remarcabil. Rareș este în prezent membru în trupa de teatru a Șoriceilor, unde își îndeplinește visul de a deveni un mare actor. Cu toate acestea, performanța sa uluitoare în cadrul competiției a demonstrat că el este mult mai mult decât un simplu actor în devenire, este deja o stea în ascensiune!

Cu o maturitate surprinzătoare pentru vârsta sa, Rareș a reușit să cucerească inimile audienței și să provoace o tăcere adâncă în sală în momentul în care și-a susținut monologul emoționant. Emoțiile și profunzimea interpretării sale au atins corzile sensibile ale tuturor celor prezenți, lăsându-i fără cuvinte și cu lacrimi în ochi.

Rareș a reușit să fascineze membrii juriului încă din audiții

În timpul audițiilor, Rareș a reușit să fascineze membrii juriului, care i-au acordat un Golden Buzz, trimițându-l direct în semifinală. Acest moment a confirmat încă o dată talentul și carisma acestui mic mare artist.

Mihai Bobonete: „Cred că ești un orator cu desăvârșire. Cred că lumea are nevoie de un om ca tine!”

Andi Moisescu: „Nu e o întâmplare că ne-am întâlnit cu tine aici, la Românii au talent”.

Andra: „Ai spus că tu îl iubești pe Dumnezeu. Să știi că și el te iubește!”

Podiumul a fost completat de acrobații ucraineni Olya și Valera, care s-au clasat pe locul al doilea, cu un număr ce i-a ținut pe toți cu sufletul la gură.

Dragoș Bucur: „Habar nu aveți cât sunteți de frumoși! E extraordinar ce ați făcut.”

Iar locul al treilea i-a revenit lui Oleg Spînu.

Andra: „Muzica este în ADN-ul tău. Mă bucur că voi cânta cu tine! Ești extraordinar!”

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a ajuns la indianul Sandip Brahamin, care – în finală – s-a bazat pe ritmurile tradiționale românești.

Premiul de originalitate

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a fost acordat indianului Sandip Brahamin, care în finală a reușit să combine ritmurile tradiționale românești într-o prestație remarcabilă. Aceasta a fost o recunoaștere a valorii și diversității talentelor care au strălucit pe scena „Românii au Talent”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: