Redactia.ro
Home » Monden » Fobiile Oanei Roman. Vedeta a recunoscut totul!

Fobiile Oanei Roman. Vedeta a recunoscut totul!

Oana Roman

Oana Roman a dezvăluit ce fobii are. Vedeta a fost întrebată de fani despre acest lucru, pe Instagram, și nu s-a sfiit să recunoască tot. Iată ce o sperie pe Oana Roman!

Fobiile Oanei Roman. Vedeta a recunoscut totul!

Oana Roman vorbește deschis despre fobiile sale. Vedeta are mai multe temeri, pe care le-a împărtășit cu fanii. Suferă de claustrofobie, are teamă de reptile și fluierat.

”Da. Sunt claustrofobă și am fobie de reptile și fluierat. Nu suport să aud fluierat!”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram, potrivit Cancan.

Oana Roman, vacanță cu peripeții în Egipt

Zilele trecute, Oana Roman a fost în vacanță, în Egipt, împreună cu fiica sa, Izabela, cu Vica Blochina și fiul acesteia, Edan. Atunci când a intrat în apă, Oana Roman a călcat într-o piatră ascuțită și a avut nevoie de intervenție chirurgicală. Acum, are grijă să se recupereze.

”Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. (…) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile (…) Am fost la farmacie, mi-am luat niște pastile și sper să-mi treacă și totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile și antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok. M-am tăiat în ceva în apă și au trebuit să mă coasă și am cinci copci. Iau pastile și nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță fără să am alte probleme până astăzi. A fost foarte important că am avut asigurare medicală, că a acoperit toate costurile”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

Oana Roman s-a întors cu kilograme în plus după vacanța din Egipt

Oana Roman s-a răsfățat puțin în vacanță, din punct de vedere culinar. Drept urmare, s-a ales cu un kilogram și ceva în plus. Este hotărâtă să scape de el și să revină la dieta care a ajutat-o să fie în forma bună de acum.

”Am început postul intermitent, dieta pe care o țin, în vacanță nu am băut ceai și m-am răsfățat puțin. Când m-am cântărit am observat că am luat un kg și un pic, nu e mare nenoricire pentru că din când în când merit și eu o pauză. Am mâncat după 16 ore și am reînceput să beau ceai.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”