Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îmbrăcat Oana Roman pentru a face curățenia de primăvară! Fanii au rămas șocați – FOTO

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman pentru a face curățenia de primăvară! Fanii au rămas șocați – FOTO

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman pentru a face curățenia de primăvară! Fanii au rămas șocați - FOTO

A început sezonul curățeniei de primăvară, astfel că nici Oana Roman nu a scăpat de această responsabilitate. Cum s-a îmbrăcat vedeta pentru a-și curăța casa!

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman pentru a face curățenia de primăvară

Este perioada curățeniei de primăvară și toate gospodinele se pregătesc de Paște așa cum se cuvine. Inclusiv Oana Roman s-a pus pe treabă, însă ce i-a șocat pe fani a fost ținuta pe care a îmbrăcat-o vedeta. Internauții au rămas fără replică!

Recent, Oana Roman a  publicat o fotografie pe contul ei de Instagram prin intermediul căreia le-a arătat fanilor săi cum s-a pregătit pentru curățenia de Paște. Vedeta a ales să fie la modă chiar și într-o astfel de situație, așa că a îmbrăcat o rochiță cu mânecă scurtă, iar pe sub aceasta a ales să poarte o pereche de colanți foarte mulați, de culoare roz, iar în picioare, o pereche de încălțări comode.

”Bună dimineața dragilor. Sa fie cu soare și voie bună. Eu azi fac curățenia generala de Paști.. voi cum stați, ați facut-o deja? Port o bluza tip rochie”, a scris Oana Roman, pe Instagramul său.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)


Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei, aducându-i numai cuvinte de laudă pentru că ținuta aleasă o avantajează foarte mult, mai ales acum de când a slăbit considerabil.

”Oana draga, infloresti pe zi ce trece ?. Apreciez mult schimbarea ta ? . Iti doresc tot binele din lume ? / Esti superbă ai ajuns la o silueta la care alții doar visează….și invidia e mare esti ambițioasă…FELICITĂRI… / Esti minunata ai demonstrat ca se poate felicitari ???”, i-au scris internauții, în comentarii.

Oana Roman s-a întors cu kilograme în plus după vacanța din Egipt

Oana Roman s-a întors cu un kilogram în plus după vacanța din Egipt. Vedeta s-a îngrijorat când s-a pus pe cântar și a descoperit acest lucru. Pentru ca situația să nu se înrăutățească, fiica lui Petre Roman și-a reluat dieta la care a renunțat cât timp a fost în Egipt.

”Am început postul intermitent, dieta pe care o țin, în vacanță nu am băut ceai și m-am răsfățat puțin. Când m-am cântărit am observat că am luat un kg și un pic, nu e mare nenoricire pentru că din când în când merit și eu o pauză. Am mâncat după 16 ore și am reînceput să beau ceai”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Totuși, se pare că vacanța din Egipt a Oanei Roman a fost întâmpinată și de obstacole. Deși s-a bucurat din plin de soare și de plajă, la un moment dat, când a intrat în apă a călcat într-o piatră foarte ascuțită și a avut nevoie de intervenție chirurgicală. După incident, Oana Roman urmează un tratament.

”Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. (…) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman pe story.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: