Redactia.ro
Home » Monden » Formează sau nu un cuplu Diana Belbiță și Marius Crăciun? El a făcut primele declarații. Ce a spus despre luptătoare

Formează sau nu un cuplu Diana Belbiță și Marius Crăciun? El a făcut primele declarații. Ce a spus despre luptătoare

De ceva vreme se stipulează că Diana Belbiță și Marius Crăciun ar forma un cuplu. Cei doi foști colegi de la “Fermă” au lăsat loc de bănuieli fanilor care așteaptă ca într-o zi să iasă public și sa afirme că sunt împreuna. Marius Crăciun le-a spus fanilor care este relația sa cu Diana Belbiță chiar pe Instagram. Iată ce a putut spune.

Ce a declarat Mihai Crăciun despre relația sa cu Diana Belbiță

După ce au fost surprinși împreuna la un restaurant, Diana Belbiță și Marius Crăciun au lăsat loc de interpretări fanilor. Mulți au spus ca cei doi au o relație secreta, dar acum Marius Crăciun a vorbit cu fanii despre Diana. Acesta este foarte apropiat de urmăritorii săi din mediul online și a organizat o sesiune de întrebări unde cineva a avut o curiozitate despre Diana. “Cum te înțelegi cu Diana Belbiță?”. Răspunsul lui Marius Crăciun a fost unul care lasă din nou loc de interpretări. Acesta nu a confirmat niciun fel de relație amoroasa cu fosta sa colega de emisiune. „Mă înțeleg bine cu Diana Belbiță, suntem prieteni și chiar săptămâna trecută ne-am revăzut după meciul ei câștigat în UFC. Un caracter de nota 10”, a scris Marius Crăciun.

Momentele grele prin care a trecut Diana Belbiță

Diana Belbiță este fără doar și poate o campioană și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viașa sa, dar nu mereu a fost așa. Frumoasa luptătoare a povestit că a avut parte de multe dezamăgiri în viață și cea mai dureroasă a fost chiar din partea tatălui ei. Diana Belbiță a povestit în cadrul unei emisiuni televizate faptul că tatăl ei nu a susținut-o pe acest drum și adesea o descuraja pe sportivă. Ea a avut-o drept aliat pe mama sa care mereu i-a fost alături și a avut încredere că în Diana zace o campioadă a MMA-ului. Diana Belbiță a povestit faptul că tatăl ei și-ar fi dorit de fapt un băiat și că nu doar o dată a descurajat-o spunând că nu este destul de bună pentru acest sport. Campioana a dezvăluit că tatăl ei era de părere ccă locul ei este la cratiță și nicidecum în ring. Cu multă muncă și ore în șir petrecute la antrenamente, Diana Belbiță a demonstart contrariul și a devenit o campioană de valoare a României al acestui sport.

El spunea mereu că o să îmi rup oasele și sunt ani de zile în care câștigi niciun ban, au fost ani în care eu am practicat sportul ăsta doar pentru a face experiență și îmi doream să ajung la un anumit nivel. Nu făceam sport pentru bani, căci dacă alegi să faci sport pentru bani mai bine renunți, nu e domeniul. Tatăl meu se gândea mereu că îmi rup oasele degeaba, că vin bătută acasă, că sunt fată și trebuie să stau la cratiță.„,a  povestit Diana Belbiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: