Redactia.ro
Home » Știri » Fost ministru, implicat într-un accident grav! Politicianul, soția și copiii săi au fost răniți și transportați de urgență la spital

Fost ministru, implicat într-un accident grav! Politicianul, soția și copiii săi au fost răniți și transportați de urgență la spital

Diagnostic greșit la Spitalul din Aiud: Copil de 1 an și 7 luni cu fractură de claviculă trimis acasă. Părinții sunt revoltați 

Fost ministru, implicat într-un accident grav! Politicianul, soția și copiii săi au fost răniți și transportați de urgență la spital. Iată detaliile!

Fost ministru, implicat într-un accident grav

Sâmbătă a fost o zi groaznică pentru Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în perioada 2017-2018. Politicianul a fost implicat într-un grav accident rutier. În urma impactului, atât el, cât și soția sa și cei doi copii gemeni au suferit răni.

Conform informațiilor furnizate de autorități, Ilan Laufer și familia sa au suferit răni variate în urma accidentului. Politicianul a prezentat traumatisme la nivelul toracelui anterior și lombar, în timp ce soția sa a suferit un traumatism lombar, cel mai probabil din cauza centurii de siguranță. Cei doi copii gemeni au avut și ei de suferit: băiatul a fost lovit la nivelul nasului, iar fetița a suferit un traumatism facial ușor, conform Antena3 CNN.

Politicianul, soția și copiii săi au fost răniți și transportați de urgență la spital

Situația răniților a fost una serioasă, ceea ce a determinat o intervenție medicală urgentă. Cei patru membri ai familiei Laufer au fost transportați de urgență la un spital din București pentru îngrijiri medicale adecvate. Din păcate, Spitalul din Ploiești nu dispunea de echipamentele necesare pentru investigații tomografice la copii, astfel că a fost necesară deplasarea la un spital din capitală. Acest aspect a generat și mai multă tensiune și îngrijorare pentru părinți, care nu au putut să fie alături de copiii lor în timpul procedurilor medicale.

Cauzele accidentului

Conform primelor informații furnizate de autorități, accidentul a avut loc în municipiul Câmpina, județul Prahova. Un alt șofer a efectuat un viraj la stânga, fără să acorde prioritate de trecere, intrând în coliziune cu mașina condusă de Ilan Laufer. Din comunicatul oficial al Poliției reiese că fostul ministru a încercat să evite impactul, însă a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un copac din afara carosabilului, ulterior ciocnindu-se și cu autoturismul conducătorului auto care a provocat accidentul. Rezultatele testului cu aparatul etilotest pentru ambii șoferi au indicat rezultate negative, excludând influența alcoolului ca factor cauzal al accidentului.

Autoritățile au demarat imediat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. Este esențial să se clarifice fiecare detaliu al evenimentului pentru a putea lua măsurile adecvate în viitor și pentru a preveni astfel de situații tragice. Atât conducerea autoturismului care a provocat accidentul, cât și Ilan Laufer, vor fi implicați în procesul de investigație, oferindu-le autorităților informațiile necesare pentru a reconstrui cu precizie secvența evenimentelor.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosbile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani” se precizează în comunicatul Poliției, potrivit sursei citate. 

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: