Redactia.ro
Home » Monden » Fosta iubită a lui Nicolae Guță a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei! Ce a deranjat-o pe Narcisa

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei! Ce a deranjat-o pe Narcisa

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei! Ce a deranjat-o pe Narcisa

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei Nicușor, despre care susține că ar fi agresat-o și ar fi amenințat-o.

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei! Ce a deranjat-o pe Narcisa

Narcisa, fosta soție a lui Nicolae Guță, trece prin clipe cumplite. Recent, aceasta a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei Nicușor, despre care susține că ar fi agresat-o și ar fi amenințat-o. Dacă la începutul acestui an Nicolae Guță și-a dat fosta parteneră de viață în judecată, acuzând-o că nu îi dă fiului lor, Alberto, o educație potrivită, acum Narcisa are probleme cu celălalt fiu al ei, Nicușor, provenit dintr-o relație anterioară, notează Wowbiz.ro.

În urmă cu câteva zile, fosta iubită a manelistului a mers la Poliție, unde s-a plâns că a fost agresată de către fiul ei, atât verbal, cât și fizic. Drept urmare, la finele săptămânii trecute, pe numele lui Nicușor a fost emis un ordin de protecție valabil trei luni, care specifică faptul că tânărul nu are voie să se apropie la mai mult de 100 de metri de mama lui și la 200 de metri de locuința ei.

De asemenea, tânărul nu are voie să-și sune mama sau să-i trimită mesaje. Instanța l-a obligat pe Nicușor și să urmeze un tratament de specialitate indicat de specialist și consiliere psihologică pentru dependența de alcool. În caz contrar, fiul Narcisei riscă o pedepsă cu închisoarea între 6 luni și 5 ani, mai notează sursa citată.

Fiul Narcisei nu este la prima abatere

Fiul Narcisei nu este la prima abatere de acest gen. El a fost acuzat, în urmă cu doi ani, de către mama fostei sale concubine că i-a agresat fiica și a amenințat-o cu moartea. Cei doi au împreună doi copii. Atunci tânărul a primit interdicie de a se mai apropia de fosta concubină timp de 6 luni. Mai mult, anul trecut, Nicușor a fost acuzat de furt, fiind judecat și condamnat, însă a scăpat în ultima secundă, după ce victima sa a renunțat la acuzații. Drept urmare, pedeapsa cu închisoare primită a fost transformată în amendă.Nicușor nu a achitat însă cei 1500 de lei, iar procurorii au cerut să fie închis.

Narcisa, iubita lui Nicolae Guță, care are doi fii dintr-o relație anterioară celei cu manelistul, a avut probleme și în trecut cu Nicușor. Aceasta a povestit că, la un moment dat, tânărul a sărit cu un cuțit la ea, cerându-i bani.

”A venit mama cu fiul ei (Alberto, fiul Narcisei și al lui Nicolae Guță), iar el a început să mă jignească, la mine în casă. (…) Eu i-am spus să se potolească și mama a început așa, cum e stilul ei. Nu e adevarat că am sărit cu cuțitul la ea și că i-am dat 2.000 de euro. I-am cerut bani pentru că m-a dat afară din apartamentul în care locuiește pentru că ea are mai multe locuințe”, a negat Nicușor acuzațiile într-o emisiune de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: