Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa Guță a scăpat de datorii, dar nu a fost iertată de instanță. Ce trebuie să facă aceasta

Narcisa Guță a scăpat de datorii, dar nu a fost iertată de instanță. Ce trebuie să facă aceasta

Narcisa Guță a scăpat de datorii

Narcisa Guță a scăpat de datoriile de la întreținere, dar instanța a decis să o pedepsească. Fosta soție a lui Nicolae Guță are probleme grave cu banii, motiv pentru care vecinii din bloc au dat-o în judecată pentru că nu și-a plătit dările.

Narcisa Guță a scăpat de datorii, dar nu a fost iertată de instanță. Ce trebuie să facă aceasta

Narcisa Guță a reușit să-și plătească datoriile, după ce a fost dată în judecată de vecinii din bloc pentru că nu și-a plătit întreținerea. Cu toate că fosta soție a manelistui Nicolae Guță a scăpat de datorii, aceasta nu a fost iertată de instanța. Potrivit Cancan.ro, Magistrații de la Judecătoria Sectorului din Bucureștu a respins cererea de chemare în judecată, dar au obligat-o pe Narcisa să achite onorariul avocatului. Pe lângă datoria de la întreținere, fosta parteneră a manelistului trebuie să plătească suma de 1.400 de lei pentru prestațiile avocatului.

Respinge cererea de chemare în judecată, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.400 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată constatând în onorariul avocațial. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 3 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia judecătorilor.

Narcisa Guță are probleme cu banii

Pandemia de coronavirus i-a adus probleme financiare grave Narcisei Guță, care a rămas fără nicio sursă de venit. Aceasta nu a mai lansat nicio piesă pe piața muzicală, iar fanii săi s-au întrebat cum reușește bruneta să se întrețină. La un moment dat, Narcisa l-a acuzat pe Nicolae Guță că nu-i plătește pensie alimentară fiului său.

De asemenea, focșăneanca a mai avur probleme cu legea, aceasta fiind condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală, după ce s-a aflat că ar fi bătut-o pe fosta iubită a lui Guță, Beyonce. Mai mult, Narcisa a fost acuzată că i-ar fi luat mai multe bunuri din casă și o sumă de bani acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: