Redactia.ro
Home » Monden » Beyonce de România, într-o ipostază rușinoasă! Fosta iubită a lui Nicolae Guță a rămas fără dinți

Beyonce de România, într-o ipostază rușinoasă! Fosta iubită a lui Nicolae Guță a rămas fără dinți

Beyonce de Romania

Fosta iubită a lui Nicolaie Guță, Beyonce de România sau Mădălina Dumitriu pe numele real a fost suprinsă într-o ipostază jenantă. Aceasta a postat pe internet o filmare în care i se vede un…dinte lipsă. 

Beyonce de România a rămas fără un dinte

Beyonce de România a postat, probabil din greșeală o filmare pe internet în care i se poate vedea destul de bine înfățișarea nu tocmai perfectă. Mai exact, fosta iubită a lui Nicolae Guță apare…fără un dinte, semn că nu duce un stil de viață prea sănătos și cam uită să aibă grijă de ea, potrivit cancan.ro

La 28 de ani, Mădălina a renunțat la videochat și se pare că urmează niște cursuri de nutriție și vrea să profeseze în acest domeniu. Fosta lui Nicolae Guță s-a ocupat, pentru creșterea fiicei sale, de mai multe domenii de activitate: a pus unghii, s-a apucat chiar și de gene false, apoi a activat în domeniul videochat-ului.

Mădălina Georgiana Dumitriu, cunoscută sub pseudonimul „Beyonce de România” s-a iubit cu celebrul manelist Nicole Guță și chiar visa să devină și ea o cântăreață cunoscută. Din păcate, fosta amantă a artistului nu s-a bucurat de succesul visat în carieră și nici în plan sentimental nu a avut mai mult noroc. Deși are un copil cu Regele manelelor, el nu este interesat de soarta fiicei lui, a povestit tânăra mămică.

Beyonce de România este la cuțite cu actuala parteneră de viață a lui Nicolae Guță. Fosta iubită a manelistului spune că soția lui, Cristina, este motivul pentru care el nu-și vizitează fiica și nu vorbește cu ea nici măcar la telefon.

Când am fost noi la Petroşani, acum două luni. L-a văzut de două ori, câte cinci minute. El era într-o altă cameră, repeta, cu iubita lui şi a mers ea acolo cu fratele ei (…) Au fost momente când ei s-au certat şi atunci el a sunat, a sunat-o pe mami şi a vorbit cu ea. Crede că vorbeşte cu mine, că mă bag şi eu”, a spus Beyonce de România în cadrul unei emisiuni de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: