Redactia.ro
Home » Monden » Manelistul Nicolae Guta, divort de mii de euro. Ce capata fosta nevasta

Manelistul Nicolae Guta, divort de mii de euro. Ce capata fosta nevasta

Divortul lui Nicolae Guta de Cristina a trecut intr-o noua etapa, potrivit celor de la Wowbiz. Totul este deja stability din punct de vedere financiar, astfel ca, au mai ramas doar actele de semnat, in fata notarului.

 

Potrivit surselor Wowbiz.ro, Nicolae Guta si Cristina nu se mai intelegeau de multa vreme, asa ca, despartirea era inevitabila. In plus, Guta in continuare ii face toate poftele Cristinei, astfel ca, fosta sotie primeste lunar in jur de 5.000 de euro de la fostul sot. ”Cristina i-a spus că dacă vrea un divorț ușor, în care să mai rămână și el cu ceva, trebuie să negocieze. Iar Nicolae Guță nu a avut ce să facă, mai ales că ei, de fapt, sunt separați de ceva vreme. Așa că i-a dat tot ce i-a cerut Cristina, vor face actele la notar, partajul, iar apoi vor semna divorțul. Cristina a cerut și a obținut câteva lucruri importante. În primul rând apartamentul din București și casa de lângă București care va fi terminată tot pe cheltuiala lui Guță. Apoi, o mașină de lux și, normal, o pensie alimentară suficient de mare pentru ca ea și fiul lor să nu mai aibă grija zilei de mâine. Din ce am înțeles, doar pensia alimentară va fi peste 5.000 de euro lunar”, a declarat un apropiat al fostului cuplu.

Cristina a amenintat ca ii va lua toata averea

Separarea nu a scapat de amenintari si sageti bine intentionate. Cristina a fost cea care l-a amenintat pe Guta ca ii va lua toata averea daca nu ii face pe plac si daca nu ii ofera exact ce ii cere: “Pe Cristina nu a putut să o ducă cu zăhărelul, așa cum a făcut-o cu altele, pentru că ea a fost mai tot timpul lângă el, la cântări, și a văzut câți bani încasa. Și, la negocieri, i-a spus că ar trebui să fie mulțumit, că nu îi ia o treime din venituri, ci abia ajunge la 10% pe lună. El a acceptat, mai ales că știa că, dacă își pune minte, Cristina îl lasă fără tot ce are”, a declarat aceeasi sura.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: