Redactia.ro
Home » Monden » Ieri barbat, azi femeie! Cum arata Sonia Ferrari, nepoata lui Nicolae Guta

Ieri barbat, azi femeie! Cum arata Sonia Ferrari, nepoata lui Nicolae Guta

GALERIE FOTO (3)

Sonia Ferrari este un personaj relativ nou pe plaiurile mioritice. Ceea ce a atras atentia este facut ca transsexualul de la “Chefi la cutite” este o femeie de o frumusete rara.

Sonia Ferarri, nepoata manelistului Nicolae Guta participa la “Chefi la cutite” de la Antena1. Insa, partea picanta a povestii tine de orientarea sexuala, orientata intr-un final in directia dorita. Nepoata manelistului Nicolae Guta a fost in trecut… nepot. Marcel, pe numele sau real, era un baiat cu acte in regula si organe de sex masculin. Insa, cum trupul de barbat nu aducea satisfactiile dorite, Marcel s-a transformat in Sonia Ferrari, cu ajutorul numeroaselor operatii estetice. Astfel ca, Nicolae Guta a trebuit sa se obisnuiasca cu gandul ca nu mai are un nepot, ci o nepoata extrem de atragatoare.

Transsexualul atrage toate privirile la “Chefi la cutiite”

Sonia Ferrari impresioneaza nu doar cu infatisarea de femeie, ci si cu preparatele pe care le prezinta juratilor in emisiune. Cat despre schimbarea de sex, Sonia spune ca acest lucru i-a schimbat viata in bine. “Nu mi se pare important că sunt nepoata lui Nicolae Guță. Da, sigur că mă știu bine cu familia lui, am și cântat cu Nicolae pe vremea când eram băiat. Însă, am colaborat și cu alți artiști din lumea manelelor, am fost să înregistrez la studioul domnului Dan Bursuc, probabil că sunt primul transsexual care a fost ”primit” în această lume, ceea ce reprezintă un lucru foarte important pentru mine”, a marturisit Sonia.

“Vreau un corp de brazilianca”

Si daca tot este posibila transformarea din barbat in femeie, cu doar cateva operatii si interventii chirurgicale, de ce sa nu indrazneasca mai mult, s-a gandit nepoata lui Nicolae Guta. Astfel ca, dupa operatiile estetice in valoare de 50.000 de euro ce au avut loc in Thailanda, patria transsexualilor, Sonia a marturisit ca nu se lasa pana nu isi face corp de brazilianca. „Cânt muzică stil balcanic. De când mă știu mi-a plăcut muzica, dar de un an și ceva am început să cânt cu adevărat. Nu știu dacă știți sau dacă v-ați dat seama, eu sunt transsexual. Mi-am dat seama încă din adolescență că am această latură feminină. Aceste instincte s-au dezvoltat rând pe rând, am început să mă pensez, să fac unghiile, am făcut și operație de schimbare de sex, dar în Thailanda (…). La toaletă a fost cel mai ciudat, am sesizat că nu mai sunt bărbat și că trebuie să fiu femeie, să fiu mai elegantă”,  a declarat nepoata lui Nicolae Guta.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: