Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa l-a uitat pe Guță și a luat calea credinței. Viața brunetei s-a schimbat total

Narcisa l-a uitat pe Guță și a luat calea credinței. Viața brunetei s-a schimbat total

GALERIE FOTO (6) Narcisa l-a uitat pe Guță și a luat calea credinței

Narcisa l-a uitat pe Guță și a luat calea credinței. Dacă în urmă cu câțiva ani se lupta pentru căsnicia sa cu Nicolae Guță, acum, Narcisa și-a văzut de viața ei, luând calea bisericii. Bruneta a decis să lase deoparte scandalurile și să se liniștească. Cum de a luat această hotărâre?

Narcisa l-a uitat pe Guță și a luat calea credinței. Viața brunetei s-a schimbat total

Narcisa l-a uitat pe Guță și a luat calea credinței. Narcisa și Nicolae Guță au avut o relație fericită, au și un copil împreună, dar au pus punct. De atunci, manelistul s-a afișat în compania mai multor femei, iar acum este căsătorit cu Cristina. Narcisa a ajuns să fie cunoscută publicului larg după numeroasele scandaluri în care a fost implicată în urma escapadelor amoroase ale Regelui Manelelor. Narcisa s-a despărțit de manelist dar a fost mereu atrasă de lumina reflectoarelor și a căutat orice mijloc de a ieși în evidență și de a atrage priviri. Ei bine, în ultima perioadă, aceasta a trecut prin schimbări majore, luând calea credinței. Bruneta și-a schimbat stilul de viață și pare să-și fi găsit liniștea sufletească. Narcisa este mai hotărâtă ca niciodată să dea uitării trecutul și să nu mai aibă conflicte cu fostul partener.

Narcisa se ocupă de creșterea și educarea fiului ei, Albert, și a urmat calea credinței. Aceasta crede cu tărie, că divinitatea s-a ocupat de viața ei și a așezat lucrurile așa cum trebuia în viața ei și că Dumnezeu i-a fost mereu alături. „Simt că m-am schimbat în bine. Mă simt liniștită, vreau să am grijă de mine. Având în vedere trecutul, că eram bombardată de multe ”trotinete”, îți dai seama că nu eram liniștită. Când ai viața ta liniștită de familie și intră niște carii, îți dai seama că-ți strică viața. Acum m-am liniștit, îmi văd de viața mea. Am grijă mai mult de mine. Dacă n-am eu grijă cine să aibe?!Toate astea sunt datorită bunului Dumnezeu, pentru că el este primul în viața mea. Dumnezeu, după aia restul. Eu am simțit întotdeauna mângâierea lui Dumnezeu când am fost în cele mai grele momente. El este cu mine și poate chiar el îmi dictează ce și cum”, a declarat Narcisa Balaban.

Narcisa ar avea probleme financiare

După ce s-a cuplat cu Nicolae Guță, Narcisa a fost obișnuită cu lux și opulentă, manelistul făcându-i toate poftele. EI bine, situația s-a schimbat după ce aceștia s-au despărțit. Vremurile în care Narcisa se afișa cu haine de firmă, bijuterii de mii de euro și ieșiri luxoase în oraș sunt de domeniul trecutului. Acum, fosta soție a lui Nicolae Guță se confruntă cu mari probleme financiare. Aceasta s-a plâns de multe ori în emisiuni televizate că Guță nu o mai ajută cu bani și că nu se interesează de copilul lor. Mai mult, Narcisa l-a acționat în instanță pe artist, pentru pensie alimentară, dar după un timp și-a retras plângerea.

În urmă cu ce timp, Narcisa declara că Albert își dorește să-i calce pe urme tatălui său, dar Nicolae Guță nu vrea să-l ajute. „Nu l-a ajutat sub nicio formă. În muzica lui Alberto, Guță nu s-a implicat, decât eu. Eu singură m-am implicat. El nu-și ajută copilul în multe. De când este acest copil, întotdeauna i-a spus ”nu cânți bine”. Băiatul meu a fost pe primul loc în Lipati, la clasa lui. (…)Să știți dragilor că Alberto chiar e notist. Deci cunoaște toate notele și face pian de la 5 ani jumătate”, a spus Narcisa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: