Redactia.ro
Home » Știri » Fosta iubită a lui Vlad Pascu, criticată și jignită în mod repetat de mama tânărului. A apărut întreaga discuție cu fiul ei: „E petardă! Va face niște prostii cât ea de mari…”

Fosta iubită a lui Vlad Pascu, criticată și jignită în mod repetat de mama tânărului. A apărut întreaga discuție cu fiul ei: „E petardă! Va face niște prostii cât ea de mari…”

Planul mamei lui Vlad Pascu de a-l scăpa de pedeapsă și a-l scoate din țară. Noi stenograme interceptate  

Fosta iubită a lui Vlad Pascu, criticată și jignită în mod repetat de mama tânărului. A apărut întreaga discuție cu fiul ei. Iată ce a afirmat aceasta!

Fosta iubită a lui Vlad Pascu, criticată și jignită în mod repetat de mama tânărului

O conversație dintre Miruna Pascu și Vlad Pascu a fost dezvăluită în transcrierile procurorilor. Mama tânărului „a dat de pământ” cu fosta lui iubită, afirmând că este lipsită de inteligență și că „va comite niște greșeli mai mari decât ea”. Iată întregul dialog dintre ei! 

„PASCU MIRUNA: M-a sunat ieri… domnișoara X și am o întrebare, una singură. Ea așa e de proastă? Sau face pe nebuna? Dar îmi răspunzi clar.
VLAD: Ce?
PASCU MIRUNA: Așa e de proastă sau face pe nebuna?
VLAD: E destul de proastă.
PASCU MIRUNA: E foarte proastă. E foarte proastă. Deci va face niște prostii cât ea de mari. Deci este… eu nu am crezut că tu poți vreodată, în viața ta, dar probabil că… na… e destinul tău și a lu tac-tu să vă însoțiți cu proști. Că și ăla numai de proști îî place să fie înconjurat. Ca să-l pupe-n cur. Nu am crezut că ea e atât de proastă. Eu chiar am crezut că face pe nebuna ca să mă tragă pe mine de limbă. Dar, frate, nu am crezut că e atât de proastă! Eu nu am crezut că există persoană în jurul tău care să fie atât de proastă. Mi-am schimbat total părerea despre tine. Deci îți spun. Am fost atât de furioasă azi noapte…?!

PASCU MIRUNA: Nu destul, Vlad! Este cea mai proastă fată cu care eu am stat de vorbă de-a lungul vieții mele. Deci nu are legătură cu restul pe care l-am cunoscut, că din anturajul tău, nu am cunoscut oricum, decât încă una. Dar la modul general nu am cunoscut niciuna atât de proastă adică niciuna la nimeni. Am mai cunoscut și de pe la (n.l. neinteligibil)  și-s mai mici si de pe la fete, la modul general, mai au și prietenii mei copii, că să nu crezi cumva că eu nu am prieteni. Dar așa ca asta, nu nene. Asta e petardă. În fine. În fine. Deci o să-ți aduc hăinuțe, o să-ți cumpăr două cămăși, ți-am zis una neagră și una cred că bleu, (n.l. neinteligibil)  blugi întregi.
VLAD: Da.
PASCU MIRUNA: … să nu fie tăiați”, potrivit dosarului DIICOT, relatează realitatea.net. 

Dialogul cu fosta iubită a lui Vlad Pascu

„MIRUNA- Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt?

MARTORA: – Aa…adică să neg filmulețele?

MIRUNA: – Da…că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?…

MARTORA: – Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na…

MIRUNA: – Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.

MARTORA: – Cum adică?!

MIRUNA: – Într-un clip poți să fii orice…e ca și cum ai juca teatru, da?

MIRUNA: – Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi?

MARTORA: Și dacă nu merg la Constanța, crezi că mi se poate face ceva?

MIRUNA: – Daca nu mergi, cel mai bine, poți să spui, ia-ți o adeverință medicală că nu ai putut să ajungi.

Martora: – A… și crezi că…

MIRUNA:- Că tot ai fost la dermato, nu poate să-ți dea o hârtie?

MARTORA: – Mi se poate face… nu, chiar nu știu asta, mi se poate face ceva dacă nu merg?

MIRUNA: – Nu, nu, poți să spui, trebuie să scoți o adeverință medicală și încă o dată îți spun, eu ajung la București mâine după-amiază și eventual o să aranjez o întâlnire între tine și avocatul lui Vlad, că eu nu pot vorbi, dar avocatul poate, ca să-ți explice niște lucruri clare și eventual poate să vină și mama ta”, relatează România TV. 

Mama lui Vlad Pascu, reținută pentru 30 de zile

Părinții lui Vlad Pascu încearcă să-l apere și să-l ajute să scape de acuzații, mama sa recurgând, chiar la șantaj, motiv pentru care procurorii au decis ca aceasta să rămână în arest preventiv pentru cel puțin 30 de zile.

Recent, s-a aflat că tot aceasta era implicată în procura de droguri pentru fiul ei. Mama lui Vlad Pascu este acuzată de implicare în infracțiuni care afectează buna desfășurare a justiției, precum și de tentativa de a șantaja martorii care sunt implicați în investigația care vizează comportamentul fiului său.

Sursa foto: libertatea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: