Redactia.ro
Home » Monden » Fosta prințesă a Marii Britanii, operată de cancer la sân. Toți au fost șocați de veste

Fosta prințesă a Marii Britanii, operată de cancer la sân. Toți au fost șocați de veste

GALERIE FOTO (2) Sarah Ferguson operată de cancer

Sarah Ferguson, cunoscută și sub numele de Ducesa de York, a fost diagnosticată cu cancer la sân și a suferit o intervenție chirurgicală pentru tratarea afecțiunii, conform purtătorului de cuvânt al său. La vârsta de 63 de ani, ea a aflat vestea în urma unei mamografii de rutină recente.

Purtătorul de cuvânt al Ducesei a oferit primele declarații cu privire la starea de sănătate a fostei prințese. Acesta susține că totul a decurs conform planului, urmând ca Sarah Ferguson să se poată întoarce la proiectele sale în cel mai scurt timp posibil.

Sarah Ferguson și-a descoperit diagnosticul din greșeală

Cu toate că diagnosticul de cancer poate fi înfricoșător, medicii au oferit Ducesei de York un prognostic pozitiv. În prezent, ea se recuperează alături de familie și a transmis un mesaj de recunoștință profundă către personalul medical care a susținut-o în această perioadă dificilă.

Purtătorul de cuvânt al său a menționat, de asemenea, aprecierea față de personalul care a realizat mamografia inițială și care a identificat această afecțiune, chiar în absența simptomelor evidente. Acest lucru subliniază importanța efectuării screening-ului regulat pentru depistarea precoce a cancerului de sân.

Se presupune că tratamentul Ducesei de York a fost efectuat la spitalul privat al Regelui Edward al VII-lea din Londra, o instituție medicală cu o lungă tradiție în tratarea membrilor familiei regale britanice. Acest spital de prestigiu a oferit îngrijire medicală de înaltă calitate timp de zeci de ani.

Sarah Ferguson, diagnosticată cu cancer la sân
Sarah Ferguson, diagnosticată cu cancer la sân

Ducesa de York, implicată în lupta împotriva cancerului

Este demn de menționat că Ducesa de York este patrona Teenage Cancer Trust și a susținut activ cauza cancerului de sân. Ea a luat cuvântul la o gală a Fundației pentru Cancerul de Sân în 2019 și a vizitat o clinică din Polonia în 2021, pentru a promova recuperarea femeilor după mastectomie. Această experiență personală îi conferă o înțelegere mai profundă a luptei împotriva cancerului și a impactului său asupra vieților oamenilor.

Cu toate acestea, în ciuda perioadei dificile prin care trece, Ducesa de York a continuat să-și desfășoare activitățile în mediul public. Ea a înregistrat un episod din noul ei podcast, intitulat „Tea Talk”, cu o zi înainte de a intra în spital. În cadrul acestui episod, Ducesa își împărtășește experiența personală legată de diagnosticul său și lupta împotriva cancerului. Episodul va fi difuzat în curând, oferind o platformă de sensibilizare și încurajare pentru mulți ascultători care se confruntă cu situații similare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: