Redactia.ro
Home » Știri » Fosta soție a lui Bordea, mesaj emoționant pentru Spike la un an după ce l-a părăsit pe comediant

Fosta soție a lui Bordea, mesaj emoționant pentru Spike la un an după ce l-a părăsit pe comediant

Livia se confruntă cu o avalanșă de critici și reacții negative după ce a fost dezvăluit că l-a înșelat pe Cătălin Bordea cu Spike, cel mai bun prieten al acestuia. În ciuda valului de ură și a comentariilor răutăcioase care i-au fost adresate, Livia pare neafectată și își continuă nestingherită relația cu Spike. Deși a trecut un an de la divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia, ea continuă să fie ținta unor critici dure din partea publicului, după ce a fost dezvăluit că l-a înșelat pe fostul ei soț cu Spike, cel mai bun prieten al acestuia și cavaler de onoare la nunta lor.

Relația controversată între Livia și Spike

Livia și Spike apar destul de rar împreună în public, dar mereu lasă impresia că relația lor este solidă și că nu sunt afectați de comentariile negative. Recent, fosta soție a lui Cătălin Bordea a postat pe Instagram o fotografie alături de actualul ei iubit, însoțită de un mesaj subtil care sugerează că reușește să treacă peste criticile primite datorită sprijinului său. „Iert lumea pentru că exiști tu”, a scris Livia Eftimie, conform Spynews.

Perioadă dificilă pentru Bordea

Cătălin Bordea traversează o perioadă extrem de dificilă după divorțul de soția sa. La scurt timp după această despărțire dureroasă, el a suferit o nouă pierdere devastatoare: mama sa a murit din cauza unei boli nemiloase. Aceste evenimente tragice i-au șters zâmbetul de pe chip, iar pentru a face față suferinței, Cătălin a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog.

Acum, la un an după divorț, actorul vorbește deschis despre ședințele de terapie care l-au ajutat să depășească aceste momente grele. „E foarte bun omul. Îți spune lucrurile direct, fără să te menajeze. Mă duc la ședințe chiar și în chiloți, adică… A fost un pic ciudat la început, pentru că eu am fost educat să nu împărtășesc lucruri, mai ales cu un bărbat, de teama să nu fii considerat mai puțin bărbat”, a declarat Cătălin Bordea în cadrul unei emisiuni TV.

Reacții virulente

Dezvăluirea relației dintre Livia și Spike a stârnit reacții puternice din partea publicului. Criticile și comentariile negative au curs fără încetare, iar mulți au condamnat-o pe Livia pentru infidelitatea sa. În ciuda acestui val de ură, Livia pare să nu fie afectată și continuă să își trăiască viața alături de Spike. Relația lor pare să fie una solidă, iar cei doi își găsesc sprijin unul în celălalt în fața criticilor.

Recent, Livia a postat pe Instagram o fotografie cu Spike, însoțită de un mesaj care sugerează că reușește să facă față criticilor datorită sprijinului pe care îl primește de la el. Mesajul „Iert lumea pentru că exiști tu” reflectă o atitudine de iertare și reziliență, subliniind importanța sprijinului reciproc într-o relație.

Bordea se vindecă greu după divorț

Pentru Cătălin Bordea, perioada de după divorț a fost una extrem de dureroasă. Pierderea mamei a adăugat o greutate suplimentară la suferința provocată de despărțirea de Livia. Decizia de a începe ședințele de terapie a fost un pas important pentru actor, ajutându-l să își gestioneze emoțiile și să depășească momentele dificile.

Într-o apariție la TV, Cătălin a vorbit despre cum terapia l-a ajutat să se deschidă și să își exprime sentimentele. El a recunoscut că la început a fost reticent să împărtășească lucruri personale cu un alt bărbat, dar a realizat rapid beneficiile terapiei. „E foarte bun omul. Îți spune lucrurile direct, fără să te menajeze. Mă duc la ședințe chiar și în chiloți, adică… A fost un pic ciudat la început, pentru că eu am fost educat să nu împărtășesc lucruri, mai ales cu un bărbat, de teama să nu fii considerat mai puțin bărbat”, a mărturisit Cătălin.

Divorțul și pierderea mamei au avut un impact profund asupra lui Cătălin Bordea, dar terapia i-a oferit un mijloc de a-și procesa durerea și de a începe vindecarea. Deschiderea lui în fața publicului despre importanța sprijinului psihologic este o lecție valoroasă pentru toți cei care trec prin situații similare.

Livia și Spike, iubire mare

Relația dintre Livia și Spike continuă să fie un subiect de discuție și controversă. Deși cei doi apar rar împreună în public, fiecare apariție este atent analizată de presă și de public. În ciuda comentariilor negative, Livia și Spike par să își trăiască viața în termenii lor, ignorând criticile și concentrându-se pe relația lor.

Povestea Liviei și a lui Cătălin Bordea oferă lecții valoroase despre reziliență, iertare și sprijin emoțional. În fața criticilor și a durerii, ambii au găsit modalități de a merge mai departe și de a-și reconstrui viețile. Livia și Spike, în ciuda controverselor, arată că iubirea și sprijinul pot ajuta la depășirea obstacolelor, în timp ce Cătălin Bordea demonstrează importanța deschiderii și a sprijinului psihologic în procesul de vindecare.

Aceste povești ne amintesc că, indiferent de circumstanțe, există întotdeauna o cale de a găsi pacea interioară și de a construi un viitor mai bun.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: