Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Bordea, prima reacție după divorțul de comediant. Livia s-a afișat deja cu cel mai bun prieten al fostului soț

Fosta soție a lui Bordea, prima reacție după divorțul de comediant. Livia s-a afișat deja cu cel mai bun prieten al fostului soț

GALERIE FOTO (2)

Livia Eftimie, fostă parteneră de viață a lui Cătălin Bordea, a reapărut pe platformele de socializare, marcând o întoarcere surprinzătoare după luni de discreție și tăcere. După divorțul lor, petrecut cu aproape un an în urmă, aceasta a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor, păstrându-și viața personală departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, recent, bruneta a făcut un gest neașteptat.

Revenirea lui Livia pe rețelele sociale, după o perioadă în care s-a retras din sfera publică odată cu despărțirea de Bordea, a captat atenția tuturor. Prima ei postare după lunga absență a fost plină de mister. Aceasta a împărtășit o imagine în care purta un tricou cu un mesaj care a stârnit speculații și interpretări variate, alimentând curiozitatea publicului în legătură cu posibile aluzii la fostul ei partener.

Mesajul transmis de Livia

Mesajul inscripționat pe tricoul Liviei, „N-am jumătăți de măsură. Am jumătăți de nu-mi pasă”, a provocat discuții aprinse, iar mulți au început să se întrebe dacă acesta ar putea fi un răspuns subtil la diversele evenimente din viața ei, inclusiv la reîntoarcerea lui Bordea în oraș.

Reapariția Liviei după o lungă perioadă de absență, în care a ales să nu reacționeze public la evenimentele din viața sa, inclusiv la relația oficializată cu Spike, fostul prieten al lui Bordea, a surprins pe toată lumea.

Cătălin Bordea și Livia Bordea au divorțat la notar, comediantul având nevoie de consiliere psihologică după despărțire.

Fotografia postată de Livia Eftimie / foto: Instagram
Fotografia postată de Livia Eftimie / foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: