Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Kamara, în lacrimi. Oana a vorbit despre copilul său, Leon

Fosta soție a lui Kamara, în lacrimi. Oana a vorbit despre copilul său, Leon

Fosta soție a lui Kamara, în lacrimi.

Oana și Kamara au fost aleși ca părinți pentru Leon, un băiețel absolut special. Deja întreaga țară știe că micuțul s-a născut cu probleme de sănătate, dar cu toate astea este o fire puternică și mereu cu zâmbetul pe buze. Artistul de la Alb Negru este un tată extraordinar, care își iubește copilul necondiționat. De asemenea, și mama sa, Oana este o mamă exemplu, care luptă să-și vadă copilul mergând.

Fosta soție a lui Kamara, în lacrimi. Oana a vorbit despre copilul său, Leon

Oana și Kamara au avut o relație de dragoste frumoasă, în urma căreia a rezultat micuțul Leon. Se știe că băiețelul celor doi are probleme de sănătate și artistul se luptă din greu să îl trateze pe acesta. Oana, fosta soție a lui Kamara a vorbit pentru Antena Stars despre fiul său și a spus cu lacrimi în ochi că, niciodată nu și-ar fi dorit să dea naștere unui alt copil. Totodată, plină de emoție, Oana a spus că suferă enorm când vede că Leon nu este ca ceilalți copii. Cu toate astea, Oana are încredere că toate problemele de sănătate a copilului lor vor dispărea, și va putea să ducă o viață normală. „Mi-aș dori să îl văd cum face primii pași. Nu mi-aș fi dorit alt copil, el face pe toată lumea să râdă, e plin de omenie, nu vreau să mă gândesc că nu o să fie. Nu pot să nu plâng când vorbesc despre Leon, mă simt norocoasă că e copilul meu, Leon m-a făcut omul care sunt acum”, a declarat Oana.

Oana a recunoscut că a făcut videochat

În urma cu ceva timp, Oana era acuzată de multă lume că face videochat și nu are grijă de copilul ei. Fără să se ascundă, Oana a recunoscut public că a recurs la acest gest, având nevoie mare de bani. Fosta soție a lui Kamara a făcut videochat timp de trei ani, pentru a face rost de bani suficienți pentru a-i cumpărar fiului său cele necesare și pentru a-i susține tratamentul costisitor al acestuia. „Sunt un om asumat în momentul de față, mă asigur că pot să duc toate aceste lucruri în spate. Nu e așa ușor să faci videochat, lumea crede că doar te dezbraci și atât. Pentru cineva care vrea să își păstreze integritatea, trebuie să glumești mult, trebuie să vorbesti mult, să zâmbești, să fi optimistă, opt ore pe zi să faci asta e greu. E cumva un rol, renunțam la persoana mea, știind că eram considerată ca un obiect sexual. Am renunțat după 3 ani, mă simțeam obligată. Kamara ne-a întreținut 5 ani, dar mi-am dat seama că îi era greu să ducă toate cheltuielile cu tratamentele pentru Leon”, a mai adăugat Oana.

Micuțul Leon a fost diagnosticat după naștere, cu o boală degenerativă, tetrapareză spastică, mai exact o formă de paralizie cerebrală care este cauzată de o anumită leziune sau boală. Aceasta are ca rezultat pierderea parțială sau totală a trunchiului și a membrelor. Atât nervii senzoriali, cât și cei motorici sunt afectați. Micuțul a împlinit pe 25 mai vârsta de cinci anișori, fiind sărbătorit de cei dragi. Băiețelul nu și-a dorit de ziua lui cadouri scumpe, ci a vrut ca tatăl său să-i cânte două melodii în franceză „Champs Elysées” si „Et si tu n’existais pas”. Evident, artistul i-a cantat fiului său melodiile, iar Leon a fost extrem de încântat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: