Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut viața amoroasă. Cu cine e cuplată

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut viața amoroasă. Cu cine e cuplată

GALERIE FOTO (8) Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut viața amoroasă.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut viața amoroasă. Mihaela Coșerariu este fosta soție a moderatorului tv și pare că a intrat în atenția publicului de când a devenit PR-ul unui club din Capitală. Pe Mădălin și Mihaela îi mai leagă cei doi copii pe care îi au împreună, fiecare având în prezent o altă relație. Fostul prezentator tv este căsătorit cu Cristina Șișcanu, iar Mihaela are o relație de șase luni cu un bărbat pe nume Cătălin.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut viața amoroasă. Cu cine e cuplată

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut viața amoroasă. Mihaela Coșerariu și Mădălin au divorțat în primăvara anului 2011, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii minunați, care au rămas în grija tatălului. După divorț, Mihaela a preferat să rămână un timp departe de lumina reflectoarelor și să se mențină discretă cu viața personală. Asta până când s-a angajat ca PR la un club din Capitală și a revenit în atenția publicului. Potrivit noilor sale imagini postate pe retelele de socializare, se poate observa că Mihaela, în vârstă de 45 de ani se menține extrem de sexy și își arată formele în ținute provocatoare, spre bucuria celor care o urmăresc online.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut și viața amoroasă, în prezent având o relație de 6 luni cu un bărbat. Recent, noul iubit al acesteia a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de Mihaela. Cei doi par foarte fericiți împreună, iar Mihaela este foarte fericită de noua sa relație. „6 luni de magie❤️🧚‘, a fost mesajul postat alături de imagine.

Fosta sotie a lui Madalin Ionescu si noul sau iubit

Ce relație are Mihaela cu cei doi copii ai săi?

După ce s-au despărțit, copiii lui Mădălin și ai Mihaelei au rămas la tatăl lor. Cristina Șișcanu a vorbit în urmă cu ceva timp despre relația cu soțul său, dar și cu cei doi copii ai acestuia, Ștefania și Filip. Cristina și Mădălin sunt împreună de 10 ani și au fetiță minunată de 4 ani, Petra. Referitor la relația Mihaelei cu cei doi copii ai săi, Cristina a făcut dezvăluiri șocante. ‘Noi, în familie avem copii de toate vârstele. Ștefania are deja 23 de ani. Este deja absolventă a unei facultăți, e la master, muncește. Nu mai stă cu noi de vreun an și jumătate, dar stă aproape. Filip are 17 ani și un pic, e un copil special și Petra are 3 ani și 8 luni’, a mai adăugat aceasta.

Filip a rămas cu traume în urma unui vaccin administrat la câteva luni de la naștere. Cristina a detaliat și a declarat că Ștefania, fiica lui Mădălin, a cerut în instanță să locuiască cu tatăl tău, astfel Mihaela și-a lăsat cei doi copii în grija Cristinei. ‘Nu știu să definesc relația lui cu mama lui biologică. Tot timpul am încurajat relația. Mama a lăsat copiii în grija noastră. Atunci când a fost procesul de divorț, Ștefania a cerut în instanță să stea cu tatăl ei. Eu nu o judec pe mama copiilor, dar nu înțeleg’, a mai adăugat Cristina Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: