Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație au Gabriela Cristea și Tavi Clonda cu nașii lor, Cristina și Mădălin Ionescu

Ce relație au Gabriela Cristea și Tavi Clonda cu nașii lor, Cristina și Mădălin Ionescu

GALERIE FOTO (3)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit ce relație au cu nașii lor, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Un lucru este cert, fiicele lor, sunt mai apropiate decât ei.

Ce relație au Gabriela Cristea și Tavi Clonda cu nașii lor, Cristina și Mădălin Ionescu

În urmă cu șase ani, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost cununați de nașii lor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Cei doi recunosc că nu au o relație atât de apropiată cu nașii lor, dar că fetițele lor sunt mult mai apropiate, informează wowbiz.ro.

„Nu prea ne spunem nași-fini. De obicei ne spunem pe nume. Relația e ok, în limita timpului, ne vedem o dată, de două ori pe săptămână. Ținem legătura prin telefon, avem un grup al nostru.E o relație ok, se poate și mai bine, eu m-am împrietenit cu toată lumea și mai mult, dar timpul nu ne permite.Fetele sunt mai apropiate decât noi. O știm de foarte mult timp. Ne-am împrietenit mai mult când am fost colegi la aceeași televiziune, în 2013 sau 2014”, a spus Tavi Clonda pentru un post de televiziune.

Gabriela Cristea, despre Mădălin Ionescu

Gabriela Cristea și Mădălin Ionescu au avut neînțelegeri, la un moment dat, între ei, dar cu timpul și-au remediat problemele.

”Nu mai știu de când o știu pe Cristina. Am lucrat împreună, o știu de la Mădălin. Relația mea cu Mădălin nu a început tocmai roz, pentru că el a lucrat la Acces Direct și a făcut niște emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine. Mi-a explicat care a fost situația, lucrurile între timp s-au așezat și relația noastră de prietenia e una foarte mișto”a transmis Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, declarație de dragoste pentru Tavi Clonda

De Ziua Îndrăgostiților, Gabriela Cristea i-a făcut o declarație de dragoste foarte frumoasă soțului său. A adunat mii de aprecieri pe Instagram.

”Dragostea este atunci cand te trezesti dimineata cu ochii lipiti de somn, parul arata de parca e o capita de fan si vocea iti suna ca dintr-o conserva, iar el iti spune ca esti cea mai frumoasa si tu abia astepti sa-i spui ca il iubesti… asta dupa ce schimbi copiii de scutece😁 Happy Valentine’s Day!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

La rândul său, Tavi Clonda i-a împărtășit sentimentele și a transmis fanilor să se iubească la fel de mult ca ei.

”Happy Valentine’s Day!!!✌🏼❤️Iubiti-va mult, iar atunci cand va este greu in cuplu, aduceti-va aminte de toate momentele frumoase petrecute impreuna si veti intelege ce conteaza cel mai mult pentru voi! Sa aveti o zi plina de iubire!❤️”, a scris soțul Gabrielei Cristea în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: