Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au declarat iubirea în fața fanilor. Declarațiile de dragoste făcute de cei doi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au declarat iubirea în fața fanilor. Declarațiile de dragoste făcute de cei doi

GALERIE FOTO (3) Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au declarat iubirea în fața fanilor (1)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au declarat iubirea în fața fanilor. Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au format o familie frumoasă, având două fetițe minunate. Încă de dimineață, cei doi și-au bucurat susținătorii de pe rețelele de socializare cu câteva fotografii de cuplu în care se sărutau și se îmbrățișau, dovedind încă o dată cât de mult se iubesc.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au declarat iubirea în fața fanilor. Declarațiile de dragoste făcute de cei doi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au declarat iubirea în fața fanilor. Gabriela Cristea a reușit să-și formeze familia pe care o visa alături de artistul Tavi Clonda. Cei doi sunt un adevărat exemplu pentru cei îndrăgostiți, având în vedere că multă lume nu le dădeau șanse de a rămâne împreună. EI bine, cei doi au două fetițe absolut minunate care le face viața mult mai frumoasă. De-a lungul timpului, Gabriela și Tavi au dovedit că iubirea lor este pură și adevărată, cei doi având parte de o nuntă superbă. Deși au un program încărcat, cei doi reușesc să-și petreacă timpul împreună, ca un adevărat cuplu. Chiar de Ziua Îndrăgostiților, cei doi au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în timp ce se sărutau pătimaș și se îmbrățișau.

Mai mult, amândoi și-au făcut declarații de dragoste, prezentatoarea Tv spunând că pentru ea iubirea este atunci când vine natural, dimineața, iar soțul ei îi spune că este cea mai frumoasă din lume. De asemenea, bruneta a mărturisit că pentru ea contează foarte mult faptul că se potrivește foarte mult cu soțul ei, împărțind toate datoriile de părinți.„Dragostea este atunci cand te trezesti dimineata cu ochii lipiti de somn, parul arata de parca e o capita de fan si vocea iti suna ca dintr-o conserva, iar el iti spune ca esti cea mai frumoasa si tu abia astepti sa-i spui ca il iubesti… asta dupa ce schimbi copiii de scutece😁 Happy Valentine’s Day!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Mesajul postat de Gabriela Cristea

Mesajul emoționant postat de Tavi Clonda

La rândul lui, Tavi Clonda a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Acesta și-a îndemnat fanii să iubească cât po de mult, iar atunci când au perioade dificile în cuplu, să țină cont de momente frumoase, care, cu siguranță sunt multe. Cântărețul a finalizat mesajul, urându-le admiratorilor săi să petreacă ziua de 14 februarie cu multă iubire. „Happy Valentine’s Day!!!✌🏼❤️Iubiti-va mult, iar atunci cand va este greu in cuplu, aduceti-va aminte de toate momentele frumoase petrecute impreuna si veti intelege ce conteaza cel mai mult pentru voi! Sa aveti o zi plina de iubire!❤️”, a scris soțul Gabrielei Cristea în mediul online.

Tavi Clonda o surprinde deseori pe soția sa. Înainte de sărbătorile de iarnă, Gabriela Cristea a avut parte de o surpriză minunată din partea soțului ei. Deși cei doi sunt căsătoriți cu acte în regulă, acest lucru nu l-a împiedicat pe artist să o mai ceară o dată de soție. Tavi i-a pregătit o surpriză romantică soției sale, în timp ce aceasta dormea. Când s-a trezit, a găsit lângă ea un bilețel și un trandafir în care scria, „Vrei să te recăsătorești cu mine?”. Prezentatoarea Tv i-a răspuns soțului său pe măsura gestului romantic pe care i l-a făcut tatăl fetițelor sale. „ Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?!… Normal că vreau să mă recăsătoresc cu tine, oricând”, i-a transmis Gabriela Cristea soțului ei.

Mesajul postat de Tavi Clonda
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: