Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagini inedite din dormitor! Cum s-au afișat pe Internet

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagini inedite din dormitor! Cum s-au afișat pe Internet

GALERIE FOTO (3) Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagini inedite din dormitor! Cum s-au afișat pe Internet

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au postat imagini inedite din dormitor! Cei doi îndrăgostiți s-au afișat pe internet așa cum nu au mai făcut-o până acum. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagini inedite din dormitor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au șocat fanii cu câteva fotografii inedite din dormitor. Cei doi îndrăgostiți și-au început ziua încă de la primele ore și au împărtăși planurile lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o relație extrem de sudată, iar faptul că au împreună două fiice, pe Victoria și pe Iris i-a făcut să fie și mai uniți. Pentru că au o relație deschisă și cu urmăritorii lor, cei doi soți s-au filmat în propriul dormitor, aflându-se încă în aștenuturi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagini inedite din dormitor! Aceștia le-au explicat fanilor planurilor lor pentru ziua respectivă și câteva lucruri despre cele două fiice. Cei doi s-au filmat dis-de-dimineață, în timp ce se joacă cu copiii lor, dovadă că sunt extrem de atașați de Victoria și mezina familiei, Iris, scrie spynews.ro.

”Dimineți de sâmbătă! Fetele sunt la părinți în cameră, părinților le e lene. Pe cine cotrobăi tu aici, domnișorică? Ce treabă ai tu la părinți în cameră? Iris cotrobăie la taică-su prin dormitor. Joacă de dimineață… Mă rog, ne-am trezit mai târziu. Să aveți o zi minunată cum avem și noi!”, a spus Gabriela Cristea la InstaStory.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagini inedite din dormitor! Cum s-au afișat pe Internet Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagini inedite din dormitor! Cum s-au afișat pe Internet

Gabriela Cristea a fost cu familia la munte

De curând, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat într-o excursie la munte alături de fetele lor. Toată excursia a fost filmată la Antena Stars, la emisiunea ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”.

„Nu știu ce a făcut, așa ca un magician și m-a sunat de pe drum când se întorceau de la București să-mi zică că mâine plecăm înapoi la munte. Mi-a zis doar să-mi fac bagajul. Am fost agitată cu copiii, pentru că nu e ușor să pleci cu ei la munte. Munți jumătate din casă în portbagaj. Îți trebuie lapte, mâncare. Noi mereu avem frigiderul plin”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Chiar dacă drumul a fost liber și totul a decurs bine, nu se putea să nu lipsească ceva care să tensioneze situația. Se pare că Victoria, fiica cea mare a Gabrielei și a lui Tavi, s-a simțit rău în mașină, în drumul spre munte. În timp ce Tavi Clonda se ocupa de setarea alarmelor, pentru ca totul să fie în siguranță cât sunt plecați de acasă, Gabriela Cristea a rămas alături de fetițele ei la mașină. Prezentatoarea s-a ocupat de micuțe, dându-le cu strugurel pentru protecție, iar ulterior spunându-i soțului său să oprească la farmacie pentru a lua niște acadele pentru copii.

”Stați să vă dau cu de ăsta de buze (n.r. strugurel). Hai, că mi-ai venit cu buzele varză. Ce frumoasă ești. Ești superbă! (…) De la farmacie din Brașov trebuie să mai iau niște acadele speciale pentru copii așa mici”, a spus Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: