Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a fost cu familia la munte! Ce a pățit Victoria, fiica cea mare, în drum spre destinație

Gabriela Cristea a fost cu familia la munte! Ce a pățit Victoria, fiica cea mare, în drum spre destinație

Gabriela Cristea a fost cu familia la munte! Ce a pățit Victoria, fiica cea mare, în drum spre destinație

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat pentru câteva zile la munte. Deși au avut norocul să nu prindă trafic, ei bine peripețiile au venit din altă parte. Ce s-a întâmplat cu Victoria, fiica lor cea mare?

Gabriela Cristea a fost cu familia la munte

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul din cele mai apreciate cupluri din showbiz. De-a lungul timpului, cei doi au demonstrat că se iubesc sincer și au dat un exemplu pentru mulți tineri care și-au dorit să lupte pentru relația lor. Aceștia au două fetițe minunate, dar și o viață care să le permită orice.

Gabriela Cristea a fost cu familia la munte! De curând, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat într-o excursie la munte alături de fetele lor. Toată excursia a fost filmată la Antena Stars, la emisiunea ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, scrie spynews.ro.

„Nu știu ce a făcut, așa ca un magician și m-a sunat de pe drum când se întorceau de la București să-mi zică că mâine plecăm înapoi la munte. Mi-a zis doar să-mi fac bagajul. Am fost agitată cu copiii, pentru că nu e ușor să pleci cu ei la munte. Munți jumătate din casă în portbagaj. Îți trebuie lapte, mâncare. Noi mereu avem frigiderul plin”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Victoria nu s-a simțit bine în drum spre munte

Chiar dacă drumul a fost liber și totul a decurs bine, nu se putea să nu lipsească ceva care să tensioneze situația. Se pare că Victoria, fiica cea mare a Gabrielei și a lui Tavi, s-a simțit rău în mașină, în drumul spre munte.

În timp ce Tavi Clonda se ocupa de setarea alarmelor, pentru ca totul să fie în siguranță cât sunt plecați de acasă, Gabriela Cristea a rămas alături de fetițele ei la mașină. Prezentatoarea s-a ocupat de micuțe, dându-le cu strugurel pentru protecție, iar ulterior spunându-i soțului său să oprească la farmacie pentru a lua niște acadele pentru copii.

”Stați să vă dau cu de ăsta de buze (n.r. strugurel). Hai, că mi-ai venit cu buzele varză. Ce frumoasă ești. Ești superbă! (…) De la farmacie din Brașov trebuie să mai iau niște acadele speciale pentru copii așa mici”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a fost cu familia la munte! Victoria s-a simțit rău și a avut senzație de greață, dar imediat cum au ajuns în Sianaia, acadelele minune i-au alungat starea urâtă.

„A trecut mai ușor. A trecut mult de când nu a mai fost la drum lung. Am avut noroc, că nu am prins aglomerat. Victoria s-a simțit puțin rău. E a doua oară când se simte așa la drum lung. Am oprit la Sinaia la farmacie să luăm acadelele care alungă greața”, a transmis Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a făcut și o dezvăluire emoționantă, spunând că ea și Tavi Clonda nu au stat niciodată departe unul de celălalt, excepție făcând zilele în care artistul a fost plecat la Moscova.

”De 7 ani când îl cunosc pe Tavi am stat numai împreună. El a fost plecat la Moscova vreo 2-3 zile. Nu știu dacă am mai fost vreodată despărțiți. Am muncit aproape mereu unul cu celălalt. Am stat în compania lui cam 70% din timp”, a continuat frumoasa prezentatoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: