Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a transmis un mesaj emoționant de final de an! ”Amândoi am înțeles că…”

Gabriela Cristea a transmis un mesaj emoționant de final de an! ”Amândoi am înțeles că…”

Gabriela Cristea a transmis un mesaj emoționant de final de an! ”Amândoi am înțeles că...”

Gabriela Cristea a transmis un mesaj emoționant de final de an! Cum a decurs anul 2020 pentru ea și soțul ei, Tavi Clonda?

Gabriela Cristea a transmis un mesaj emoționant de final de an

Gabriea Cristea se declară o femeie fericită acum, la final de 2020. Aceasta are tot ceea ce își dorește și chiar dacă a fost un an greu, prezentatoarea susține că cel mai important lucru este că sunt împreună și că sunt sănătoși. Astfel, vedeta a ținut să îi mulțumească printr-un mesaj emoționant soțului ei.

Chiar dacă nu sunt căsătoriți de foarte mult timp, Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de șapte ani, timp în care au făcut și două fetițe împreună, pe Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Prezentatoarea a declarat în nenumărate rânduri că el este bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze după divorțul de Marcel Toader, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea a transmis un mesaj emoționant de final de an! Ultima postare a Gabrielei Cristea i-a fost adresată soțului ei. Cei doi se arată la fel de îndrăgostiți ca prima dată și păstrează vie flacăra iubirii. Înainte de Anul Nou, ea a pus o fotografie adorabilă, alături de alesul inimii sale.

”Amândoi am înțeles că doar împreună suntem puternici și putem muta munții din loc. Știm că nu suntem perfecți, dar mai important e că ne străduim și ne susținem unul pe celălalt în fiecare zi”, a scris Gabriela Cristea, pe Instagram.

Ce își dorește prezentatoarea de noul an

Mai mult, Gabriela Cristea și-a pus și dorința de noul an și speră că aceasta se va împlinească. Aceasta speră ca în 2021 să scăpăm de pandemie și să ne putem relua viețile, în mod normal.

”Dorința mea pentru anul ce vine este să avem putere, sănătate și dragoste ca să continuăm să construim ce am început. Mi-e dor să mă plimb pe străzi și să nu mă gândesc dacă este ora la care “am voie” să fac asta, mi-e dor să zâmbesc pe stradă liberă și fără constrâgeri, mi-e dor să văd zâmbetul sau apăsările celor care trec pe lângî mine, necenzurate de măști. Mi-e dor dor să ies de dragul de a ieși fără semnătură, mi-e dor de străzile gri dar atât de colorate de oameni. Mi-e dor să nu mă mai grăbesc acasă și să mai pierd vremea la o cafea prin oraș. Mi-e dor de libertatea mea! Stați liniștiți, eu respect toate regulile și înțeleg că avem nevoie de protecție, doar ca mi-e dor”, a dezvăluit Gabriela Cristea, pe pagina sa de socializare.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, anunț important pentru 2021

”Vrem să începem anul în forță, anunțăm noi proiecte, unul după jumătatea lui ianuarie. O să aflați, cel mai probabil, totul săptămâna viitoare, dar și multe alte surprise”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: