Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea este din nou însărcinată? Apariția vedetei le-a dat de gândit fanilor

Gabriela Cristea este din nou însărcinată? Apariția vedetei le-a dat de gândit fanilor

Gabriela Cristea este din nou însărcinată? Apariția vedetei le-a dat de gândit fanilor

Gabriela Cristea este din nou însărcinată? Vedeta a lăsat să se vadă un detaliu atunci când a urcat pe scena de la ”Te cunosc de undeva” alături de soțul ei, Tavi Clonda, și au oferit fanilor un duet de excepție.

Gabriela Cristea este din nou însărcinată?

În timp ce oferea un moment unic pe scena de la ”Te cunosc de undeva”, alături de soțul ei, Gabriela Cristea a lăsat să se vadă un detaliu important care i-a făcut pe fani să se ducă imediat cu gândul în altă parte. Există posibilitatea ca prezentatoarea TV să fie însărcinată pentru a treia oară.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cântat împreună pentru prima oară în fața camerelor de filmat. Amândoi au fost îmbrăcați elegant, iar Gabriela a purtat o rochie albastră, sclipitoare, și a lăsat la vedere o siluetă plăcută, dar puțin cam rotunjoară, ca și cum ar fi la început de sarcină.

Gabriela Cristea este din nou însărcinată? Fanii au observat acest detaliu și au început să pună întrebări legate de burtica de posibilă gravidă a Gabrielei Cristea, mai ales că cei doi au deja două fetițe, iar acesta ar fi al treilea copil al cuplului, potrivit spynews.ro.

”Si mie mi se pare ca ar avea burtica de gravidută””Gabriela este însărcinată? Oricum sa faca copii cat mai multi, ca este frumușică foc”„Superbi. Gabriela esti bestiala!”„Imi place foarte mult de voi toți patru sunteti superbi. Felicitări! Felicitări!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Tavi Clonda pe pagina lui de Instagram.

Unul dintre fani nu s-a putut abține și a întrebat-o direct pe fosta prezentatoare. Aceasta a oferit un răspuns direct, fără a adăuga alte comentarii: „Nu sunt însărcinată”.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, moment senzațional pe scenă

În marea finala a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Tavi Clonda nu a venit singur, ci însoțit de cea mai importantă femeie din viața lui, Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este din nou însărcinată? Cei doi au pășit pe scenă cu emoții, dar nu le-a pus în dificultate prestația, care a fost una senzațională. Chimia dintre cei doi este una evidentă, iar momentul i-a înduioșat pe jurații „Te cunosc de undeva!” din sezonul 15.

Deși au început într-un mod mai lent și mai romantic, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au luat cu asalt scena „Te cunosc de undeva!”. Se pare că artistul se mândrește cu o soție frumoasă, dar și talentată, care are o voce pe măsură. Piesa inițială pe care cei doi au cântat-o este o compoziție proprie a lui Tavi Clonda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: