Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Gabriela Cristea nemachiată! Vedeta nu s-a mai ferit de fani

Cum arată Gabriela Cristea nemachiată! Vedeta nu s-a mai ferit de fani

GALERIE FOTO (2) â

Gabriela Cristea este foarte asumată și nu ascunde nimic de fanii ei, astfel aceasta s-a fotografiat naturală și a postat poza pe rețelele de socializare. Cum arată Gabriela Cristea nemachiată!

Cum arată Gabriela Cristea nemachiată

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. În aceeași măsură este și foarte controversată, fiind criticată deseori pentru felul cum arată sau pentru alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Recent, vedeta a renunțat la orice urmă de produs cosmetic și s-a afișat nemachiată, luându-și toți fanii prin surprindere.

Cum arată Gabriela Cristea nemachiată! Celebra prezentatoare de televiziune nu s-a mai lăsat afectată de comentariile răutăcioase și s-a afișat așa cum a simțit. Fără machiaj pe față, vedeta s-a fotografiat și a postat poza pe rețelele de socializare. Fanii au fost surprinși de alegerea fostei prezentatoare, potrivit spynews.ro.

Celebra prezentatoare de televiziune a demonstrat că frumusețea ei este una naturală, fiind la fel de frumoasă și cu și fără fond de ten. Cu această ocazie, Gabriela Cristea le-a făcut fanilor o mărturisire. Cum arată Gabriela Cristea nemachiată! Vedeta a spus că acum ceva timp fetițele lor, Victoria și Iris, au avut probleme cu alergiile, motiv pentru care părinții lor au fost nevoiți să fie foarte atenți în ceea ce privește alegerea șervețelelor umede.

Cum arată Gabriela Cristea nemachiată

”Dragilor, știu că într-o casă cu copii consumabilele costă mult pe lună. Noi avem servețele umede în toate „punctele strategice” ale casei, pentru că am învățat în timp că totul se întâmplă „acum” cu copiii. Și pentru că Victoria și Iris au avut probleme cu alergiile, am căutat cele mai bune servețele umede”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în dreptul imaginii cu ea nemachiată.

Gabriela Cristea cântă cu Tavi Clonda în această seară

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor susține un moment deosebit, sâmbătă, în finala ”Te cunosc de undeva”. Tavi Clonda a făcut senzație în concurs și chiar dacă nu a ajuns în finala, el va avea un moment special: un recital alături de soția lui.

”Pentru prima oară cântăm împreună într-un show de o asemenea anvergură. Emoţii pentru mine nu am, dar am pentru Gabriela, deşi ştiu că se va descurca minunat. Va fi o experienţă inedită!”, a declarat Tavi.

Show-ul ”Te cunosc de undeva” își alege câștigătorul sâmbătă, de la ora 20:00. Este al 15-lea sezon al emisiunii, iar cei care au șanse la marele trofeu sunt: AMI, Monica şi Marcel, Adriana şi Romică şi Liviu şi Andrei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: