Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Cristea, adevărul despre „părinții adoptivi”. Ce relație au cu fiicele ei

Gabriela Cristea, adevărul despre „părinții adoptivi”. Ce relație au cu fiicele ei

GALERIE FOTO (5)

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune. Vedeta a atins un subiect sensibil în fața camerelor. În cadrul show-ului a cărui protagonistă este, alături de Tavi Clonda, prezentatoarea a vorbit despre „părinții ei adoptivi’ care i-au fost alături. 

 

Gabriela Cristea, adevărul despre „părinții adoptivi”. Ce relație au cu fiicele ei

Într-un nou episod al reality-show-ului Fetele lui Tavi Clonda, Gabriela Cristea a scos la iveală noi detalii emoționante despre „părinții adoptivi’ . Este vorba despre două persoane mai în vârstă, Paula și Gelu, un cuplu mai în vârstă care i-au fost alături prezentatoarei și care au sprijinit-o în cele mai importante momente.

Cuplul nu a avut copii, astfel încât Gabriela Cristea a devenit „fiica lor adoptivă’. Cei doi joacă acum olul de bunici în viața micuțelor Victoria și Iris.

„Paula și Gelu nu au avut copii și cumva ei m-au „adoptat’ pe mine. Evident că acum ei se consideră cumva bunicii fetelor. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, pentru că exact asta e atitudinea pe care am așteptat-o și fetele se bucură și le aduc și lor bucurie în același timp. Chiar e o relație mișto și mi se pare că important ca și fetele să-și dezvolte propriile relații. Ei sunt printre primii oameni cu care își dezvoltă relații apropiate’, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul show-ului.

Gelu reușește să fie bunic și pentru soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda. Acesta a povestit că marele său regret este că nu și-a întâlnit niciodată bunicii, deoarece ei au murit chiar în anul în care artistul s-a născut.

Cele două fiice ale Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda au doar o bunică din partea tatălui, iar artistul susține că Gelu reușește să țină locul unui bunic adevărat.

„Eu când m-am născut, în același an, cei doi bunici ai mei au murit. Eu m-am născut în septembrie și ei au murit undeva în primăvară. Copiii mei nu au bărbat bunic. În afară de mama, care e bunica lor, nu au și atunci mă bucur foarte mult când Gelu reușește să suplinească această lipsă a unui bunic bărbat’, a spus Tavi Clonda în cadrul show-ului.

 

Gabriela Crsiea, o mamă exigentă

Gabriela Cristea a recunoscut în repetate rânduri că este o mamă exigentă, mai ales când vine vorba de anumite reguli pe care le impune fetelor sale. Astfel, Victoria și Iris au de respectat un program strict, pentru a crește într-un mod armonios. Fetițele se culcă și mănâncă la ore fixe, iar această regulă nu este una discutabilă, fiind respectată cu strictețe.

‘Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe. Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mamă de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața’, a mărturisit Gabriela Cristea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: