Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, surprinsă în ipostaze de senzație pe internet FOTO

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, surprinsă în ipostaze de senzație pe internet FOTO

GALERIE FOTO (5)

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au format un cuplu vreme de 14 ani, iar în anul 2011 au decis să divorțeze, după ce erau despărțiți deja de doi ani. Acum, ajunsă la vârsta de 46 de ani, fosta soție a prezentatorului TV face senzație cu prezența sa în mediul online! Iată detaliile!

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, surprinsă în ipostaze de senzație pe internet

Fosta parteneră de viață a lui Mădălin Ionescu care i-a adus pe lume doi copii minunați îi pune pe jar pe admiratorii de pe rețelele sociale cu imaginile îndrăznețe. Lipsită de orice inhibiție, femeia în vârstă de 46 de ani radiază de energie pozitivă. Iată imaginile care au făcut senzație în mediul online!

Sursa foto: Instagram

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a povestit faptul că fosta soția lui Mădălin Ionescu este foarte diferită de ea, deoarece își vede copiii de câteva ori pe an, lucru pe care ea nu ar putea niciodată să-l facă:

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a povestit Cristina Șișcanu, în cadrul emisiunii sale online, „Cristina Șișcanu Show”

Cristina Șișcanu a slăbilt 27 de kilograme

În timpul sarcinii, Cristina Șișcanu a acumulat foarte multe kilograme, însă a reușit să scape de ele. Iată cum!

„Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune”, a povestit Cristina Șișcanu, potrivit infoactual.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: