Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Petre Roman are probleme grave de sănătate! Oana Roman a dat vestea: „Mama nu mai poate…”

Fosta soție a lui Petre Roman are probleme grave de sănătate! Oana Roman a dat vestea: „Mama nu mai poate…”

Oana Roman

Oana Roman nu a avut parte de o familie apropiată, astfel că aceasta nu s-a mai văzut de mult timp cu părinții ei. Din cauza neînțelegerilor, Petre Roman nu și-a mai văzut de mult nici fiica, nici nepoțică, însă recent aceștia au reușit să se întâlnească, iar vedeta a povestit personal cum au decurs lucrurile.

Oana Roman s-a revăzut cu tatăl său după mult timp

În urmă cu câteva zile, Oana Roma s-a văzut cu tatăl ei, iar motivul pentru care nu s-au mai întânit de multă vreme a fost pandemia, după cum mărturisește vedeta. „O perioada lungă nu ne-am văzut pentru că a fost această situație din primăvară până acum. De ceva vreme, da. Ne-am văzut cu el acum câteva zile, de exemplu”, a declarat ea.

Unul din motivele pentru care doi s-au văzut a fost pentru că Petre Roman nu și-a mai văzut nepoțica, Izbabela, de foarte mult timp. chiar dacă relația dintre Oana și politician nu a fosta una apropiată, ba chiar a fost foarte rece, de data aceasta Petre Roman încearcă să fie mai apropiat de nepoțica lui.

Oana Roman a povestit în cadrul unei emisiuni TV că tatăl său nu a înțeles-o niciodată. Aceasta a fost bătută și pedepsită de multe ori și nici până astăzi vedeta nu a putut uita aceste lucruri.

„M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut’, a spus Oana. ‘M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă, și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat, tată, de ce m-ai închis în cămară? Am stat acolo vreo zece minute”, a mai declarat Oana Roman.

Nici mama Oanei nu a fot alături de ea

Oana Roman nu a avut parte nici de ajutorul mamei sal în creșterea fetiței ei Izabela. Femeia are o vârstă înaintată și problemele de sănătate au distanțat-o de familie.

”Mama este un om foarte în vârstă, a făcut 80 de ani, are multiple afecțiuni de tot felul și nu mai este în putere necesară să o crească efectiv. Da, că Iza mai învață de la ea, că stau de vorbă sau că îi povestește lucruri și că învață de la ea chestii, da, dar strict în sensul de s-o ia, s-o ducă, s-o îmbrace, mama nu mai poate, din păcate”, a dezvăluit Oana Roman.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: