Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Răzvan Simion, de nerecunoscut! Cum arată Diana acum

Fosta soție a lui Răzvan Simion, de nerecunoscut! Cum arată Diana acum

GALERIE FOTO (5)

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, este de nerecunoscut! Și asta se vede din ultimele imagini apărute cu ea. Șase ani au trecut de când Diana s-a recăsătorit cu un afacerist din Timișoara, iar de atunci pare că este cu totul o altă persoană. Urmăritorii ei de pe rețelele de socializare i-au mărturisit că radiază.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, de nerecunoscut! Cum arată Diana acum

Fosta soție a prezentatorului TV pare că a avut mai mult noroc în dragoste. Aceasta și-a găsit bărbatul alături de care a ajuns din nou la ofițerul Stării Civile. Recent, Diana a postat o fotografie și se vede clar că este destul de schimbată. Dianei i-a fost mai greu să-și găsească un nou bărbat care să o facă să creadă în iubire.

După mulți ani, însă, norocul i-a surâs. Fosta soție a moderatorului și-a găsit alinarea alături de Radu Biță, un afacerist din Timișoara. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, iar în anul 2020 s-au logodit. În 2021 și-au oficializat relația la ofițerul Stării Civile.

De atunci, Diana este un alt om! Acest lucru a fost sesizat de fanii vedetei care o urmăresc în mediul online. Ea s-a transformat într-o femeie fatală și și-a schimbat mult stilul vestimentar. Bruneta este mult mai îndrăzneața și profită din ce în ce mai tare de formele sale.

 

Răzvan Simion și-a găsit și el fericirea

În anul 2015, Răzvan și Diana Simion au decis să meargă pe drumuri separate. Tocmai atunci, foștii soți făcuseră 15 ani de la căsnicie. Aceștia au și doi copii împreună. Copii care au rămas la mamă, dar ambii adolescenți sunt în relații bune cu tatăl lor pe care îl vizitează pe cât de des posibil.

Acum, prezentatorul TV trăiește o nouă poveste de iubire alături de Daliana Răducan. Cei doi formează un cuplu din vara lui 2020, la scurt timp după ce bărbatul a pus punct relației cu iubita cântăreață. Prezentatorul a fost împreună cu Lidia preț de cinci ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: