Redactia.ro
Home » Știri » Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a intrat în camera lui Dan Alexa și a iubitei lui! Ce a urmat apoi

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a intrat în camera lui Dan Alexa și a iubitei lui! Ce a urmat apoi

Laurențiu Reghecampf

Showbizul românesc a fost zguduit de noi dezvăluiri legate de fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, care ar fi intrat fără ezitare în camera de hotel a lui Dan Alexa și a iubitei acestuia. Incidentul, care ar fi avut loc în 2018, a fost dezvăluit recent de o persoană apropiată relației dintre cei implicați, într-o emisiune de televiziune. Aceasta a adus la lumină detalii explozive despre întâmplarea care, conform declarațiilor, ar fi contribuit la destrămarea căsniciei lui Reghecampf.

Episodul care a marcat sfârșitul unei căsnicii

În 2018, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf ar fi intrat în camera de hotel unde se aflau Dan Alexa și iubita sa. Incidentul nu s-a limitat doar la o confruntare verbală, ci a escaladat atunci când femeia ar fi recurs la un gest extrem – ar fi tăiat hainele iubitei lui Dan Alexa. Dezvăluirea acestui episod șocant a fost făcută de jurnalistul Dinte, care susține că acest eveniment a fost „cheia despărțirii” dintre Reghecampf și soția sa.

„Întâmplarea asta a fost cheia acestei despărțiri. Aunci Laurențiu a luat decizia, adică atunci a aflat.(…) A decis să divorțeze, dar el din 2018 știa. În 2018 a fost informat de către o sursă despre acest episod. Aflând despre acest episod ne-am deplasat la Călărași și am stat de vorbă cu persoanele în cauză. (…) Acești martori vor fi citați și că vor, că nu vor, trebuie să vină. La fel și Dan Alexa și soția acestuia care nu cred că o să îi țină partea (…)  să spună că nu i-a tăiat hainele. Eu cred că va spune. Sunt atât de multe detalii în scandalul ăsta. Eu știu tot despre ea. Știu tot cap coadă”, a declarat Dinte într-o emisiune TV, potrivit Spynews.ro.

Detaliile ascunse ale scandalului

Jurnalistul a adăugat că știe toate detaliile acestui scandal care a devenit subiect de discuție în media și care a atras atenția publicului român. Potrivit acestuia, incidentul din 2018 a declanșat o serie de evenimente care au culminat cu divorțul dintre Reghecampf și soția sa în 2019. Deși inițial fosta parteneră nu ar fi dorit să încheie căsnicia, relația a continuat să se deterioreze din cauza tensiunilor și a problemelor personale dintre cei doi.

„N-am vrut să îi stric familia. Ulterior, s-a întâmplat ce s-a întâmplat în 2019. Episodul ăsta din 2018 a declanșat tot”, a mai spus jurnalistul.

Deși relația cu fosta soție s-a încheiat, Laurențiu Reghecampf a continuat să-l susțină financiar pe fiul lor și a contribuit la întreținerea casei în care acesta locuiește alături de mama sa. Conform declarațiilor, antrenorul a plătit chiar și suma de 20.000 de euro pentru școala fiului său, pe lângă pensia alimentară.

„Ea nu a vrut să scape. Ei de trei ani de zile, de când a cerut custodia copilului, cealaltă parte trebuie să plătească pensie alimentară. El nu numai că i-a plătit pensie alimentară, în primul an i-a plătit școala, 20.000 de euro. (…) Da, dar în momentul în care mama copilului se duce și te face varză peste tot pe unde prinde. Reghe a plătit până acum un an utilitățile la casa unde locuiește”, a adăugat spus Dinte.

Cu toate acestea, scandalurile dintre cei doi foști parteneri nu s-au încheiat odată cu divorțul. În mod repetat, cei doi s-au certat public, iar fosta soție l-ar fi acuzat pe Reghecampf în diverse medii. Potrivit informațiilor, acest comportament ar fi determinat antrenorul să înceteze să mai susțină financiar anumite cheltuieli legate de fosta sa familie.

Relația tensionată dintre foștii soți

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție a fost marcată de multiple scandaluri și acuzații publice, în special după decizia de a se separa. Deși antrenorul a încercat să mențină o relație corectă în privința susținerii financiare a fiului său, tensiunile dintre cei doi au continuat să escaladeze, afectând imaginea lor publică.

Acest nou episod din viața celor doi adaugă și mai multă dramă în tumultul lor personal, aducând în atenția publicului detalii necunoscute până acum despre conflictul lor și modul în care acesta a influențat despărțirea definitivă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: