Redactia.ro
Home » Homepage » Fostul fotbalist Sergiu Marian a fost găsit mort! S-a spânzurat în apartamentul mamei sale

Fostul fotbalist Sergiu Marian a fost găsit mort! S-a spânzurat în apartamentul mamei sale

Fostul fotbalist Sergiu Marian a fost găsit mort! S-a spânzurat în apartamentul mamei sale

Sergiu Marian, un fost jucător la CFR Cluj, actual antrenor de fotbal, a fost găsit mort în apartamentul mamei sale din cartierul Mănăştur. Acesta s-a sinucis!

Fostul fotbalist Sergiu Marian a fost găsit mort

Sergiu Sebastian Marian, în vârstă de 43 de ani, s-a sinucis în apartamentul mamei sale. Fostul jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000 a fost găsit spânzurat marți dimineața în zona Calea Florești, Mănăștur.

”La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit decedat prin spânzurare, în locuinţă.  La faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu un echipaj al ambulanţei, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul acestuia. 

Cadavrul a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Ce mesaj au transmis colegii săi

Colegii săi de la CFR Cluj au transmis un mesaj de condoleanțe pe o rețea socială.

”Drum lin spre stele, Sergiu Marian! Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a CFR Cluj.


Pasul 2: Plasează acest cod oriunde doreşti să apară pluginul în pagina ta.

Drum lin spre stele, Sergiu Marian!

Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23…

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Miercuri, 24 februarie 2021