Redactia.ro
Home » Știri » Fostul iubit al tinerei care s-a aruncat de pe bloc alături de copiii ei a rupt tăcerea după înmormântare! Ce a declarat Marcel

Fostul iubit al tinerei care s-a aruncat de pe bloc alături de copiii ei a rupt tăcerea după înmormântare! Ce a declarat Marcel

Marcel, fostul iubit al Iulianei, mama din Timișoara care s-a sinucis alături de cei doi copii, a rupt tăcerea după înmormântare.

Bărbatul și-a pus gândurile pe hârtie și a făcut scrisoarea publică.

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei.

Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele.

Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună.

Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil,

Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!”, a scris Marcel.

Soacra Iuliei îl acuză pe Marcel, fostul iubit, că o amenința că îi ia copiii

Fosta soacră a Iuliei a transmis publicului larg că aceasta avea o viață tulbure din pricina fostului iubit. Iuliana a divorțat de Alexandru, tatăl copiilor ei, în urmă cu ceva timp. Mai târziu l-a cunoscut pe Marcel, care, după spusele fostei soacre, ar fi terorizat-o mereu și, mai mult decât atât, ar fi înșelat-o cu bona copiilor.

Tânăra mamă trăia într-un zbucium constant și nu reușea să-și găsească liniștea. Nu putea să treacă peste neînțelegerile și fostul iubit. Ca să-și mai aline suferința, i-a povestit mamei fostului său soț prin ce trecea. Pe 18 aprilie ar fi mers la aniversarea acesteia, moment în care i s-a și destăinuit.

Conform spuselor femeii, Iulia l-ar fi prins pe Marcel când o înșela cu bona copiilor. Mai mult decât atât, ar fi și amenințat-o că îi ia copiii. Ea a mai spus că regretă relația cu el și că ar grea să se întoarcă la tatăl micuților ei, Alexandru.

Despre Marcel, fostul iubit al Iuliei, se spune că e un bărbat potent financiar și destul de influent în Timișoara. Elisabeta, fosta soacră, este de părere că Iulia a recurs la acest gest necugetat din cauza amenințărilor pe care le primea de la Marcel.

”Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații. I-am spus că pentru mine este un criminal. Așa îl consider eu. Indirect, mi-a omorât nepoții. I-am zis că până când nu îmi dă explicații că nu e așa, eu așa îl consider. El rămâne așa”, a spus soacra Iuliei la Acces Direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: