Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Fostul preot Daniel Balaș a vorbit despre divorț: ”Am aruncat reverenda în cui, cămașa lângă, pantalonii jos. După colț apare nevasta”

Fostul preot Daniel Balaș a vorbit despre divorț: ”Am aruncat reverenda în cui, cămașa lângă, pantalonii jos. După colț apare nevasta”

Este sau nu păcat să întreții relații intime în post? Daniel Balaș desființează dogmele Bisericii: „La Dumnezeu nu există...”

Daniel Balaș a devenit într-un timp scurt o figură cunoscută în România, captivând atenția publicului cu dezvăluirile uluitoare legate de Biserica Ortodoxă Română. Cu un caracter carismatic și mereu cuvântul la el, fostul preot a atras rapid un număr impresionant de fani pe rețelele sociale. Însă, așa cum se întâmplă adesea, lumea este curioasă și în privința vieții personale a personalităților publice, iar unul dintre subiectele care a stârnit interes a fost divorțul său de fosta soție.

„Mai devreme am vorbit cu un prieten și îmi zice, ai văzut ultima știre despre tine? A zis: Nu, mă, lasă-i să vorbească, că și pe lună o latră câinii. După ce s-a terminat conversația, am dat o căutare pe Google să văd ce au scris despre mine. Mi-au apărut cele mai multe căutări. Pe primul loc era divorțul, apoi soția și apoi vârsta. M-am gândit, uite ce îi interesează pe ei. Bine, haideți să vă zic adevăratul motiv al divorțului meu”, a mărturisit Daniel Balaș pe platforma YouTube.

Într-o manieră comică și cu un simț al umorului bine dezvoltat, Daniel Balaș a abordat subiectul divorțului său, dezvăluind un așa-numit motiv pentru separare. Fostul preot a relatat cum, în ziua sa de naștere, soția sa nu i-a transmis niciun „La mulți ani”, iar nici prietenii și enoriașii din biserică nu au adus în discuție acest aspect. Singura persoană care și-a amintit de ziua sa specială a fost o enoriașă, care l-a invitat acasă după slujbă.

Într-o notă comică și amuzantă, Daniel Balaș a construit o poveste fictivă în care toată situația a luat o turnură erotică. Acesta a sugerat că, în momentul în care se aștepta la altceva, a avut parte de o petrecere surpriză. Cu toate acestea, este important de menționat că întreaga poveste era fictivă și avea un scop didactic. Daniel Balaș a încercat să transmită un mesaj profund prin intermediul acestei anecdote, îndemnând oamenii să-și concentreze atenția pe propria lor viață și să renunțe la curiozitatea excesivă cu privire la treburile altora:

„-Parinte, veniti pana la mine acasa?
-Pai si sotul?
-Eeee, sotul e in voiaj!
-Facem sfestanie ceva?
-Aaaa, nu. Am pregatit ceva.
-In jumatate de ora am terminat cu spovedanii cu tot. Eram la ea acasa. Am ajuns. MI-a spus sa stau confortabil in sufragerie. Am aruncat reveranda in cui si am asteptat. Dupa colt vine sotia cu alti prieteni si striga: „La multi ani”  Sper că ați prins gluma, iar de acum înainte să vă intereseze fix de voi ” , a spus fostul preot. 

Daniel Balaș a reușit să abordeze subiectul divorțului său cu umor și inteligență, punând accent pe importanța respectării intimității și concentrării asupra vieții personale. Prin acest discurs amuzant și învățătura subiacentă, fostul preot a reușit să își facă simțită prezența și să transmită un mesaj important publicului său..

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini