Redactia.ro
Home » Știri » Fostul secretar de stat al Ministerului Sănătății s-a stins din viață. Cristian Irimie a murit la vârsta de 67 de ani

Fostul secretar de stat al Ministerului Sănătății s-a stins din viață. Cristian Irimie a murit la vârsta de 67 de ani

Cristian Irimia a murit

Cristian Irimie, fostul secretar de stat al Ministerului Sănătății s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani după o luptă grea cu o boală gravă de mai bine de câțiva ani. Medicul de obstretică-ginecologie s-a luptat ani la rând cu cancerul de colon, care în cele din urmă l-a înfrânt. Familia, rudele și apropiații fostului secretar de stat au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Cristian Irimie a murit la vârsta de 67 de ani

Fostul secretar de stat al Ministerului Sănătății, Cristian Irimia s-a stins din viață luni dimineață la vârsta de 67 de ani. Potrivit primelor informații, medicul de obstretică-genecologie din Suceava, se lupta cu o boală gravă de mai bine de câțiva ani.

Medicul Cristian Irimia suferea de cancer la colon. Din păcate, această boală a învins, iar în această dimineață fostul secretar al Ministerului Sănătății s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Medicul a fost director al Direcției de Sănătate Publică Suceava și a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. În ultimii patru ani a fost consilier local în acelați județ.

Mesajele de condoleanțe pe rețelele de socializare

După ce apropiații medicului Cristian Irimia au aflat vestea tristă, mulți dintre ei au postat mesaje pe rețelele de socializare. Familia, prietenii și apropiații și cei care l-au apreciat pe Cristian Irimia sunt încă șocați de această veste cumplită. ”Am aflat cu imensă tristețe că renumitul medic Irimie Cristian s-a stins din viață, în această dimineață. Sunt profund marcată de aceasta veste îngrozitoare. Cristian Irimie a fost un medic talentat și dedicat, un secretar de stat uman, consilier local în Consiliu Local Suceava și, sigur, lista mai poate continua pentru că a fost un om implicat în viata cetății.”, este unul dintre mesaje.

De asemenea, reprezentanții Colegiului Medicilor din Suceava au transmis și ei un mesaj de condoleanțe în mediul online. “Cu enorm regret anunțăm pierderea unui medic sucevean de excepție, prin trecerea în neființă a dlui dr. Irimie Cristian Anton. Colegiul Medicilor Suceava și-a pierdut un membru marcant, pe cel care i-a fost și președinte ani la rând, un profesionist de marcă, precum și o persoană care a luptat și la nivel național pentru corpul medical. Condoleanțe familiei îndoliate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: