Redactia.ro
Home » Știri » Tommy DeVito s-a stins din viață din cauza coronavirusului

Tommy DeVito s-a stins din viață din cauza coronavirusului

Tommy DeVito s-a stins din viață

Artistul Tommy DeVito a murit la vțrsta de 92 de ani din cauza unor complicații cauzate de infecția de coronavirus. Acesta s-a stins din viață pe un pat de spital din Los Angeles, pe 21 septembrie.

Tommy DeVito s-a stins din viață din cauza coronavirusului

Membru fondator al grupului Four Seasons, Tommy DeVito a murit la vârsta de 92 de ani. Anunțul a fost făcut de doi dintre membrii originali ai grupului, Frankie Valli și Bob Gaudio în mediul online.

Cu tristeţe anunţăm că Tommy DeVito, membru fondator al Four Seasons, a murit. Transmitem dragostea noastră familiei în această perioadă dificilă. Îi va fi simţită lipsa de toţi cei care l-au iubit‘.

DeVito a părăsit grupul în 1970, fiind ulterior membru al grupului Rock and Roll Hall of Fame, după ce grupul a fost inclus în for în 1990.

Artistul a început să cânte odată cu Frankie Valli, înainte să formeze trupa Four Sesons. Trupa a avut un succes incredibil cu trei clasate pe primul loc în topuri, în perioada 1962 – 1963: „Sherry’, „Big Girls Dont Cry’ şi „Walk Like a Man’. Four Seasons a revenit în top cu „Rag Doll’ (1964).

DeVito a murit la vârsta de 92 de ani

Tommy DeVito s-a născut pe 19 iunie 1928, în Belville, fiind cel mai mic dintre cei două frați. La numai opt ani știa să cânte la chitară, începându-și cariera alături de frații Nick și Hank Makeswki. Pe parcursul vieții sale, artistul a fost prieten cu actorul Joe Pesci, care a interpretat personajul Tommy DeVito în „GoodFellas’.

A lansat în 2006 albumul cu piese din folclorul italian A Man for All Seasons – First Season Summer’ cântând la toate instrumentele folosite pentru înregistrarea cântecelor despre care a declarat că le-a interpretat înainte ca grupul Four Sesons să devină cunoscut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: