Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Sylvester Stallone a murit la vârsta de 98 de ani. Mesajul emoționant al actorului

Mama lui Sylvester Stallone a murit la vârsta de 98 de ani. Mesajul emoționant al actorului

GALERIE FOTO (6) Mama lui Sylvester Stallone a murit

Jackie Stallone a murit la vârstă de 98 de ani. Întreaga breaslă hollywoodiană a rămas înmărmurită la aflarea veștii. Trista veste a fost făcută de fiul său, Frank Stallone printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Mama lui Sylvester Stallone a murit la vârsta de 98 de ani. Circumstanțele morții sale rămân neclare

Jackie Stallone s-a stins din viață la vârsta de 98 de ani, iar circumstanțele morții sale sunt încă neclare. Celebrul astrolog și manager de wrestling feminin în liga profesionistă, Frank Stallone a fost cel care a anunțat trista veste.

A fost o femeie remarcabilă. A muncit zi de zi plină de viață și neînfricare’.Era greu să n-o placi. Era o persoană foarte excentrică și flamboiantă. S-a născut în data de 29 noiembrie a anului 1921, în Washington DC.A trăit opresiunea, marea depresie și Al Doilea Război Mondial. Puteam vorbi cu ea ore întregi despre anii 1920, 1930 și 1940. Erau lecții de istorie‘, a scris Frank în mediul online.

De asemenea, actorul Sylvester Stallone a publicat un mesaj pe Instagram după ce mama sa s-a stins din viață. „A fost o mamă care a crezut în fiii ei și i-a încurajat întotdeauna. A fost fanul nr. 1 a lui Sly și Frank. Va rămâne pentru totdeauna în memoria celor dragi pentru carisma și iubirea necondiționată  de care dădea dovadă„, a fost mesajul actorului.

Jackie Stallone a trăit intens până în ultima zi

Mama actorului Silvester Stallone a fost un personaj activ, fiind un subiect permanent pentru tabloide, din cauza numeroaselor intervenții estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. La un moment dat, chiar ea spune, cu umor, că operațiile au făcut-o să arate precum „o veveriță care are gura plină de nuci”.

Jackie a lucrat ca trapezistă timp de doi ani, după care a devenit cântăreață de cor în spectacole jucate pe Broadway. Aceasta s-a căsătorit cu Frank Stallone Sr. frizer și actor ocazional, având împreună doi băieți, pe actorul Sylvester Stallone și cântărețul Frank Stallone. După 12 ani de căsătorie cei doi au divorțat, ulterior artista căsătorindu-se cu Anthony Filiti, cu care o fiică, Toni D’Alto, care a murit de cancer în 2012.

Susținătoare a fitnessului feminin, Jackie și-a deschis o sală de sport dedicată femeilor în anii 1950, și a prezentat exerciții renumite de fitness într-o emisiune difuzată de un post local din Washington.

După câțiva ani, Jackie și-a lansat o linie telefonică de parapsihologie unde pretindea că a inventat arta de a ghici viitorul unei persoane prin descifrarea liniilor și formelor feselor sale. În 1998 s-a căsătorit cu Stephen Devine, dar cei doi au ales să locuiască în case diferite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: