Redactia.ro
Home » Monden » Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește, la un an de la divorț! Reacția fostului naș: ”Nu îl voi cununa eu”

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește, la un an de la divorț! Reacția fostului naș: ”Nu îl voi cununa eu”

GALERIE FOTO (5) Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește, la un an de la divorț! Reacția fostului naș ”Nu îl voi cununa eu”

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește, la un an de la divorț. Fostul naș al acestuia a avut prima reacția la auzul veștii. Se pare că Țânțăreanu nu vrea să mai aibă vreo legătură cu el. 

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește, la un an de la divorț! Reacția fostului naș: ”Nu îl voi cununa eu”

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se căsătorește, la doar un an de la divorțul de actriță. Medicul și-a refăcut rapid viața alături de o blondă misterioasă pare mai fericit ca niciodată. Se pare că noua lui iubită îi oferă tot ce are nevoie să fie fericit.

Cu toate că a trecut doar un an de la divorțul de Anca Țurcașiu, iar relația cu misterioasa blondină este de puțin timp, celebrul medic se grăbește să ajungă la altar pentru a doua oară. Cristian Georgescu și iubita sunt foarte fericiți unul în compania celuilalt și de abia așteaptă să facă pasul cel mai mare, potrivit fanatik.ro. Potrivit sursei, medicul i-a dat deja iubitei sale inelul de logodnă, din aur alb cu diamante, iar tânăra a spus ”DA”.

După ce informațiile au apărut în presă, fostul naș al cuplului format din Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, a făcut primele declarații despre relația medicului.

”Nu știu prea multe despre relația lui Cristian, nu am mai ținut legătura prea strâns. Oricum, nu mă pot băga eu în relațiile pe care le au și nici nu vreau, este strict treaba lui. Dar nu, nu îl voi cununa eu, nu cred că se pune problema s fiu eu naș la nunta lui”, a spus Cristian Țânțăreanu, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au avut un divorț cu probleme

Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează de Cristian Georgescu anul trecut, în mijlocul verii. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți, mai ales că actrița a ieșit cu declarații acide la adresa fostului ei soț.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubita de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, a scris, la acea vreme, Anca Țurcașiu pe conturile ei de socializare.

Mai mult, Anca Țurcașiu mai spunea la un an de la divorțul de Cristian Georgescu, că ceea ce i s-a întâmplat nu este, cu adevărat, o dramă și că despărțirea lor, chiar dacă a durut-o, a întărit-o.

”Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, mai spunea Anca Țurcașiu la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: