Redactia.ro
Home » Monden » Fostul soț al Ilenei Ciucilete s-a stins din viață în urmă cu doi ani. Mesajul postat de fiica vitregă a bărbatului

Fostul soț al Ilenei Ciucilete s-a stins din viață în urmă cu doi ani. Mesajul postat de fiica vitregă a bărbatului

Cornel Galeș, fostul soț al regretatei artiste Ileana Ciuculete, s-a stins din viață în urmă cu doi ani, pe data de 1 decembrie 2019. În amintirea bărbatului, fiica sa vitregă a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete sunt acum împreună în ceruri, după ce au fost despărțiți de moartea interpretei de muzică folclorică, a cărei inimă a încetat să bată în data de 14 martie 2017. A fost răpusă de o boală cruntă, ciroza, iar soțului său i-a urmat la doar 2 ani și câteva luni. Inima bărbatului a încetat să bată pe 1 decembrie 2019, fiind victima unui accident rutier cumplit.

După ce partenera lui a încetat din viață, Cornel a făcut tot posibilul să treacă peste acest eveniment nefericit. Și-a iubit nespus soția, cu care era împreună de mai bine de 25 de ani, dar nu a avut șansa să-și trăiască tot restul vieții lângă aceasta.

 Mesajul postat de fiica vitregă a bărbatului, Sasha Mănțoiu

În ultimul său an de viață bărbatul reușise să-și recapete speranța. Își găsise o nouă iubită, iar gândul că va pleca mult prea devreme din această lume nu l-a bântuit niciodată. La 60 de ani s-a stins din viață în Spania, după ce autovehiculul în care se afla a fost implicat într-un accident tragic. Moartea lui a fost ulterior confirmată de Ambasada României, dar și de iubita acestuia, Viviana Mănțoiu.

La doi ani de la această pierdere, fiica adoptivă a lui Cornel Galeș, Sasha, a simțit să-i aducă un omagiu părintelui său. A postat un mesaj emoționant pe Instagram în memoria acestuia, exprimându-și pe această cale dragostea pe care i-o va purta mereu.

„Astăzi se fac 2 ani de când nu mai ești printre noi. Mulțumim că ne porți de grijă de acolo de sus. Te voi iubi mereu!”, a scris Sasha pe rețeaua de socializare.

Sasha a trecut printr-un episod tragic după moartea bărbatului

Moartea lui Cornel Galeș nu a fost însă singurul eveniment tragic din viața Sashei, după cum chiar ea a povestit. În urmă cu ceva timp, tânăra era fericită că va deveni pentru prima oară mămică. Din păcate, sarcina nu a evoluat, iar ea a suferit un avort spontan.

Experiența îi provoacă și astăzi multă durere, cu toate că a învățat-o o lecție importantă. Fiica Vivianei Mănțoiu a recunoscut că și-a schimbat complet prioritățile din acel moment, iar dorința de a fi părinte a fost lăsată pentru altă perioadă a vieții, când cariera sa va fi una de succes.

„Plâng de fiecare dată când mă gândesc. Și cred că e normal… Am simțit, efectiv, cum o bucată din mine, care, deja, în mintea mea, avea un chip, a dispărut. Norocul meu a fost că iubitul mi-a fost alături, m-a încurajat, dar tot am traume și acum. În orice caz, în acest moment, nu aș mai repeta experiența sarcinii. Mă voi ocupa întâi de carieră, să mă văd intrată în Barou, să mă văd cu toate cele puse la punct, iar apoi voi mai vorbi de copii.

În orice caz, acel avort spontan mi-a schimbat viața.”, a mărturisit Sasha în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: