Redactia.ro
Home » Stil de viață » Fostul soț mi-a trimis un stick de memorie USB înainte să se stingă! Acum nu pot să mă iert că am divorțat de el

Fostul soț mi-a trimis un stick de memorie USB înainte să se stingă! Acum nu pot să mă iert că am divorțat de el

Fostul meu soț mi-a trimis un stick de memorie USB înainte să se stingă! Acum nu pot să mă iert că am divorțat de el

Într-o dimineață liniștită de joi, Katherine, o femeie de 43 de ani care ducea o viață liniștită după un divorț dificil, a descoperit în cutia poștală un pachet neașteptat. Înăuntru, fără vreun bilet explicativ, se afla un stick USB. Numele scris pe etichetă i-a făcut inima să tresară: „Tom”. Era fostul ei soț, de care nu mai auzise nimic de peste 15 ani.

Katherine și Tom s-au cunoscut la vârsta de 16 ani, iar povestea lor părea, la acea vreme, desprinsă dintr-un basm. S-au căsătorit imediat după facultate, însă, odată cu trecerea timpului, Katherine a început să simtă că viața lor într-un mic oraș devenea o cușcă. Ea visa la mai mult, la aventuri, la locuri noi, în timp ce Tom se mulțumea cu rutina zilnică. Diferențele dintre ei au devenit tot mai evidente, până când Katherine a decis să ceară divorțul. A fost o decizie dureroasă pentru amândoi, dar ea era convinsă că era singura cale de a-și recăpăta libertatea.

Fostul soț mi-a trimis un stick de memorie USB înainte să se stingă

Cu mâinile tremurânde, Katherine a conectat stickul USB la laptop. Singurul fișier de pe stick era un videoclip. Cu inima bătându-i nebunește, a apăsat „play”. Tom a apărut pe ecran, dar nu era Tom cel pe care și-l amintea ea. Era palid, obosit, cu o voce fragilă, de parcă povara vieții îl copleșise.

„Katherine,” a început el, cu vocea tremurând, „dacă te uiți la acest videoclip, probabil că eu nu mai sunt printre noi. M-am îmbolnăvit grav și nu mai este cale de întoarcere. Nu am vrut să îți spun înainte, pentru că am vrut să îți amintești de mine așa cum eram, nu cum am ajuns.”

Tom a continuat, mărturisindu-și regretele și sentimentele pe care le purtase în suflet toți acești ani. „Ai fost iubirea vieții mele, Katherine. Faptul că te-am pierdut a fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată, și am regretat asta în fiecare zi.”

Lacrimile au început să curgă pe obrajii lui Katherine în timp ce asculta cuvintele fostului soț, un om pe care îl lăsase în urmă cu ani în urmă, dar care încă purta o parte din inima ei.

Acum nu pot să mă iert că am divorțat de el

Videoclipul s-a terminat cu un zâmbet slab din partea lui Tom și o ultimă urare de rămas bun. Katherine a rămas nemișcată, privindu-se în ecranul gol, copleșită de o avalanșă de emoții,  șoc, durere și un sentiment puternic de vinovăție. În acel moment, a realizat că era prea târziu să-și mai ceară scuze, prea târziu să mai repare ceva.

Câteva zile mai târziu, Katherine a primit un pachet de la John, un prieten vechi al lui Tom. Înăuntru, într-o cutie de lemn mică și simplă, se aflau câteva obiecte, mărunțișuri care aveau pentru ei doi o semnificație uriașă. Un bilet vechi de cinema, prima lor întâlnire. O scoică mică, adunată într-o excursie spontană la mare. Și o fotografie cu ei doi, făcută la ultima lor întâlnire înainte de divorț, amintindu-i de tristețea care plutea între ei chiar și atunci.

Într-un final, Katherine a avut curajul să meargă la mormântul lui Tom. Într-o zi de toamnă, cu frunze colorate dansând în vânt, a așezat flori și o scrisoare pe piatra lui funerară. „Tom, îți mulțumesc pentru tot. Îmi pare rău că am plecat și că am pierdut atât de mulți ani. Îți mulțumesc pentru iubirea ta, pentru amintiri și pentru acest ultim dar. Te voi purta mereu cu mine.”

Katherine a simțit o liniște interioară în acel moment. Era timpul să închidă acel capitol și să continue cu viața, păstrând mereu în inimă amintirea celui pe care l-a iubit.

Sursa foto: sub.unianimal.com

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: