Redactia.ro
Home » Monden » Fostul star James Bond a stârnit un val de reacții! Cum s-a fotografiat cu soția lui

Fostul star James Bond a stârnit un val de reacții! Cum s-a fotografiat cu soția lui

GALERIE FOTO (3) Fostul star James Bond a stârnit un val de reacții! Cum s-a fotografiat cu soția lui

Pierce Brosnan, fostul star James Bond, și soția sa, Keely Shaye Smith, au stârnit un val de reacții după ce au postat o fotografie împreună. Cei doi sunt căsătoriți de 20 de ani. 

Fostul star James Bond a stârnit un val de reacții! Cum s-a fotografiat cu soția lui

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith sunt căsătoriți de 20 de ani, însă sunt la fel de îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Fostul star James Bond a postat o nouă imagine cu soția sa pe rețelele de socializare pentru a marca aniversarea ei și a iscat un val de reacții.

Keely a împlinit 58 de ani, iar actorul i-a făcut o adevărată declarație de dragoste iubitei sale soții, alături de o imagine rară cu ea. Aceasta apare zâmbind la cameră, în timp ce poartă o pereche de ochelari negri supradimensionați și o rochie scurtă mov.

Frumoasa mea iubire, Keely, ieri, în cea de-a 58-a călătorie a ei în jurul soarelui…după înot, a făcut apă de nucă de cocoș. A fost una dintre cele mai frumoase aniversări”a scris Pierce la descrierea imaginii.

Fostul star James Bond a stârnit un val de reacții! Cum s-a fotografiat cu soția lui

Fotografia cu cei doi a iscat imediat un val de reacții, iar fanii s-au înghesuit să o felicite pentru ziua de naștere pe Keely, dar și multe vedete.

„Vă iubim mult pe amândoi”, a scris și actorul Aaron Paul din Breaking Bad, în timp ce actrița Chelsea Handler a scris: „La mulți ani, Keely! Ești frumoasă”. De asemenea, și fiul lor cel mic, a pus trei inimioare la imagina cu mama ei, iar actrița Rita Wilson i-a scris: „La mulți ani, dulce Keeyly. Va trebui să avem un „Keely nutty” în cinstea ta!”. ”E așa frumoasă.”, ” La mulți ani, doamnei tale minunate”, „Ce soție frumoasă ai”, „La mulți ani pentru Keely, cea întotdeauna frumoasă”, „Divină”, „E așa drăguț și bine să vezi o poză cu adevărat naturală. O ador, sunteți perfecți și Keeley e cu adevărat frumoasă”, au mai fost câteva dintre comentarii.

Cum s-au cunoscut Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith

Pierce, în vârstă de 68 de ani și Keely s-au întâlnit prima dată în 1994 și s-au căsătorit în Ballintubber Abbey, în țara lui natală Irlanda, în 2001. Ei au împreună doi băieți, Dylan (24 de ani) și Paris (20 de ani).

Acesta este al doilea mariaj al actorului. În 1980, el s-a căsătorit cu actrița Cassandra Harris și au avut împreună un fiu, Sean, care a călcat pe urmele tatălui său și a devenit actor. Pierce i-a adoptat și pe copii Cassandrei, Charlotte și Chris, după mortea tatălui lor, Dermot Harris, în 1986. Din păcate, prima lui soție și fata lor, Charlotte, s-au stins din viață după o luptă cu cancerul ovarian.

Cassandra a murit în 1991, la doar 43 de ani, după un mariaj de 11 ani cu Pierce. Charlotte a fost răpusă de aceeași boală în 2013. Brosnan a fost devastat de moartea lor și susține că întâlnirea lui cu Keely i-a salvat viața.

Pierce Brosnan, despre sotia lui

„Prietenii i-au oferit operații care i-ar reduce greutatea, dar iubesc foarte mult fiecare kilogram al corpului ei. Este cea mai frumoasă femeie, din ochii mei, ea a adus pe lume cei doi copii ai noștri pe care îi iubesc mult. În trecut, am iubit-o pentru personalitatea ei, nu doar pentru frumusețea ei, iar acum o iubesc și mai mult, pentru că m-a tolerat, atâția ani, pentru că este mama copiilor mei. Sunt foarte mândru de ea și întotdeauna încerc să fiu vrednic de dragostea ei.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: