Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond. Cuplul Regal a atras toate privirile

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond. Cuplul Regal a atras toate privirile

GALERIE FOTO (10) Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond. Marți, 28 septembrie, a avut loc premiera filmului „No Time to Die”, al cincilea și ultimul cu Daniel Craig în rolul James Bond. Premiera a fost transmisă de la Londra în exclusivitate pe Facebook. Prezenți la eveniment au fost Prințul William și Kate Middleton, care a avut o apariție extraordinară, dar și Camilla Parker-Bowles și Prințul Charles.

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond. Cuplul Regal a atras toate privirile

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond. Ducesa de Cambridge a participat la premiera filmului „No Time to Die”, din seria James Bond. Kate Middleton a fost însoțită de Prințul William, iar alături de ei au venit și Prințul Charles și Camilla Parker-Bowles. Kate a arătat incredibil pe covorul roșu, iar fanii regali au fost încântați să o vadă pe Ducesa de Cambridge purtând o ținută uimitoare. Soția prințului William a purtat o rochie aurie, cu capă și încrustată cu paitele, semnată de designerul Jenny Packham. Piesa vestimentară costă în jur de 4000 de dolari.

Ceea ce a surprins, însă, a fost culoarea rochiei. Kate poartă de regulă culori pastel în anotimpul cald și culori precum verde smarald, albastru regal ori grena în anotimpul răcoros. De data aceasta, însă, a ales să poarte auriu, care, de regulă, simbolizează bogăție, optimism, tradiție – atribute ale monarhiei.

Și-a purtat părul într-un stil updo super chic, accesorizând rochia cu cerceii aurii în formă de disc. Trăsăturile ei uimitoare au fost evidențiate de un machiaj subtil, dar strălucitor. La rândul lui, Prințul William, a îmbrăcat un costum veritabil, asemenea unui Bond.

 

Camilla Parker, 74 de ani, a uimit purtând o rochie cu mărgele de culoare albastru pal, pe care a accesorizat-o cu o broșă. Între timp, Prințul Charles, 72 de ani, a ales un costum negru, asortandu-se cu fiul său, William.

Cei patru membri ai Casei Regale s-au întâlnit cu directorii superiori ai filmului, cu regizorul, Cary Joji Fukunaga, dar și cu actorii din distribuție, inclusiv cu Daniel Craig. Lungmetrajul trebuia să aibă premiera în aprilie 2020, dar, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost amânată de mai multe ori. Filmul „No Time to Die” va rula în cinematografele europene, inclusiv în cele românești, începând din 30 septembrie.

Membrii Casei Regale a declarat în nenumărate rânduri că sunt fanii lui James Bond și nu au putut rata marea premieră. Ducele și ducesa de Cambdrige au participat ultima oară la premieră unui film în 2015, la deschiderea peliculei „Spectre”, iar Camilla și Charles au fost prezenți în 2012, la premiera filmului „Skyfall”.

Daniel Craig, ultimul rol în pielea lui James Bond

Daniel Craig, actorul care îl interpretează pe James Bond a purtat o jachetă de smoching de culoare roz. „No Time to Die” marchează a cincea și ultima apariție a lui Craig ca James Bond. Daniel Craig l-a interpretat prima dată pe spionul James Bond în „Casino Royale” din 2006.

Daniel Craig

Bond a revenit la acțiune după ce bătrânul său Felix Leiter de la CIA l-a contactat solicitând ajutorul. La premiera s-au alăturat și starurile Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch și Ana de Armas. De asemenea, artista care interpretează melodia tematică a filmului,Billie Elish a fost prezentă la premieră. Evenimentul a servit ca o strângere de fonduri în beneficiul unor organizații caritabile care susțin serviciile și foștii membrii ai trei agenți de informații, Serviciul secret de informații, Serviciul de securitate și GCHQ. Totodată, s-au strâns bani pentru organizații sanitare care sprijină membrii vechi și prezenți ai Forțelor Speciale din Regatul Unit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: