Redactia.ro
Home » Stil de viață » 4 filme de acțiune pe care nu ai voie să le ratezi în 2021

4 filme de acțiune pe care nu ai voie să le ratezi în 2021

4 filme de acțiune pe care nu ai voie să le ratezi în 2021

Suntem deja în cea de-a patra lună a acestui an, iar producătorii de filme nu au stat deloc degeaba în tot acest timp, așa că avem la ce să ne uităm! Iată ce filme nu trebuie să ratezi, dacă ești un mare fan al acțiunii.

Filme de acțiune ce nu trebuie ratate în 2021

Dacă filmele de acțiune sunt pe placul tău, atunci cu siguranță nu trebuie să ratezi acest pelicule abia lansate!

No Time to Die / Nu e vreme de murit

În acest film, cel mai celebru spion britanic, James Bond, nu reușește să se pensioneze chiar și după ce îl capturează pe răufăcătorul  Ernst Stavro Blofeld. El pleacă în căutarea unui om de știință, cu ajutorul unui vechi prieten din CIA, care scoate la iveală un complot care poate sfârși lumea. Acesta este ultimul film cu Daniel Craig în rol principal.

Death on the Nile / Moarte pe Nil

După o absență de patru ani Kenneth Branagh revine pe marile ecrane în rolul detectivului Hercule Poirot cu ecranizarea romanului „Moarte pe Nil”. Filmul urmărește o poveste despre pasiune și gelozie, într-un decor cu piramide și peisaje de pe Nil. Pasagerii sunt oameni cu o reputație fără pată, la prima vedere, pentru că ei de fapt au ceva de ascuns. Este o poveste plină de suspans și mister.

Black Widow / Văduva neagra

Văduva neagră este un film ceva avea premiera pe 7 mai 2021 și ar trebui să fie pe stilul tău dacă îți place acțiunea, aventura și științifico-fantasticul. Văduva neagră are acest film separat după evenimentele din Avengers: Endgame. Natasha este singură și se vede pusă în fața trecutului său, pe care trebuie să îl înfrunte.

Mortal Kombat

Acest film va avea premiera pe 4 aprilie 2021, deci mai este foarte puțin. Cu siguranță îți va plăcea, dacă ești fan al filmelor de acțiune. Mortal Kombat este despre turneul în care pământenii războinici și forțele malefice se luptă, în bătălii sângeroase. Filmul revine într-o nouă adaptare și Scorpion, Sub-Zero, Liu Kang, Raiden, Jax, Kano si Sonya Blade sunt toți prezenți în ele. Filmul este destul de violent, deci dacă ești slab de înger, atunci mai bine nu te uita!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: