Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată „partenera lui James Bond” nemachiată și nearanjată. Actrița Rachel Weisz este de nerecunoscut!

Cum arată „partenera lui James Bond” nemachiată și nearanjată. Actrița Rachel Weisz este de nerecunoscut!

GALERIE FOTO (14) Cum arată _partenera lui James Bond_ nemachiată și nearanjată.

Cum arată „partenera lui James Bond” nemachiată și nearanjată. Daniel Craig sau „James Bond”, așa cum îl cunoaște toată lumea, este căsătorit de ani de zile cu actrița Rachel Weisz. Amândoi formează un cuplu minunat pe covorul roșu de la Hollywood, dar și în viața reală. Cu toate că în cadrul evenimentelor Rachel este extrem de aranjată și stilată, dar în timpul liber, actrița nu pune accent pe toate astea. Surprinsă de paparazzi, imaginile cu ea i-au șocat pe fanii săi.

Cum arată „partenera lui James Bond” nemachiată și nearanjată. Actrița Rachel Weisz este de nerecunoscut!

Cum arată „partenera lui James Bond” nemachiată și nearanjată. Rachel Weisz este „soția lui James Bond” de foarte multi ani. Mai exact, Daniel Craig, cel care îl interpretează pe agentul 007 trăiește o poveste de dragoste alături de celebra actriță. Cu toate că cei doi formează unul dintre cele mai reușite cupluri de la Hollywood, Rachel i-a uimit pe fani după ce a fost surprinsă de paparazzi în timpul ei liber. Rachel, în vârstă de 50 de ani a jucat în mai multe filme alături de marele actor Keanu Reaves și Brendan Fraser, cunoscut pentru rolul său în filmul „Mumia”. Dacă pe covorul roșu, vedeta strălucește ca o adevărată divă, în viața reală nu prea pune accent pe felul cum arată.

Soția lui Daniel Craig a fost surprinsă într-o zi obișnuită, iar actrița nu ține cont de imagine sa. La cumpărături sau la plimbări, vedeta preferă stilul casual, blugi, ochelari de soare și esarfele, care sunt nelipsite din garderoba sa. Este evident că atunci când nu apelează la ajutorul specialiștilor, semnele de oboseală sunt vizibile pe chipul actriței. Cu toate astea, Rachel Weisz este una dintre cele mai apreciate actrițe din lumea filmului. Daniel Craig și Rachel s-au întâlnit prima dată în 1994, când au jucat împreună într-o piesă de teatru. 16 ani mai târziu, s-au îndrăgostit, în 2010, când au jucat în thriller-ul american „Dream House”. Astfel, Craig și-a găsit sufletul pereche. În 2011 cei doi s-au căsătorit și au împreună o fetiță, dar și un băiat din prima relație a actriței.

Câte operatii estetice are Rachel Weisz

Actrița britanico-americană, a făcut parte din distribuția a numeroase filme de succes, pentru care a primit multe premii, printre care Oscar, Academy Award un Golden Globe Award și British Academy Film Award. Rachel și-a început cariera de actriță la începutul anilor 1990, după ce a debutat în filmul Death Machine. Mai mult, aceasta a cucerit premiul Critics’ Circle Theatre Award pentru rolul său în piesa de teatru a lui Noël Coward Design for Living. Numele ei a devenit cunoscut după ce a interpretat personajul Evelyn Carnahan din seria de filme de acțiune hollywood-iene The Mummy. În 2015 a câștigat un premiu Oscar pentru rolul său din pelicula The Constant Gardener.

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat dacă nu cumva actrița a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. După ce au comparat mai multe fotografii cu aceasta, specialiștii au declarat că nasul actriței este mult prea schimbat față de cum arată la începutul carieri sale, semn că Rachel a apelat la rinoplastie. Din poze se poate vedea faptul că vârful nasului este mult mai rafinat și bine modelat, însă schimbarea nu este atât de mare. În ceea ce privește folosirea botox-ului, specialiștii susțin că există posibiltatea ca celebra actriță să fi apelat la asemenea proceduri, dar limitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: