Redactia.ro
Home » TV » Cine este Lashana Lynch, noul James Bond. E femeie şi suferă enorm din cauza urii după ce s-a aflat asta

Cine este Lashana Lynch, noul James Bond. E femeie şi suferă enorm din cauza urii după ce s-a aflat asta

Lashana Lynch, noul James Bond

O premieră a lumii conematografice a venit și cu un val de ură pentru actrița Lashana Lynch. Aceasta a fost aleasă pentru a fi noul James Bond, iar reacțiile fanilor nu au fost deloc cele așteptate. Valul de ură pe care l-a înfruntat a făcut-o pe actriță să îți închidă toate conturile de socializare.

Lashana Lynch, pusă la zid de fanii seriei „Agentul 007”

Lashana Lynch, actrița care a făcut istorie după ce a fost aleasă în rolul lui James Bond, în ultimul film al seriei, a fost pusă la zid de fanii acestuia. Ei nu au acceptat nici faptul că o femeie va juca rolul legendarului agent secret, dar nici faptul că este vorba despre o persoană de culoare.

Din cauza urii extreme la care a fost supusă, actrița a decis să renunțe la conturile de socializare pentru o vreme. Astfel, ea și-a închis profilul pe de mai multe rețele de socializare, pentru a evita să mai primească mesaje de ură.

„Sunt o femeie de culoare, orice altă femeie de culoare ar fi fost distribuită în acest rol am fi purtat aceeași conversație. Ar fi fost victima acelorași atacuri, aceleași abuzuri. Dar asta confirmă că, dacă purtăm această conversație și toate aceste lucruri se întâmplă, sunt parte din ceva revoluționar care ar putea schimbă mentalități”, a declarat Lashana Lynch.

Ce spune Lashana Lynch despre rolul din ultimul film James Bond

Lashana Lynch a spus că nu ar fi putut pierde o astfel de ocazie, de a afi prima femeie care joacă rolul lui James Bond, în ciuda faptului că știa că o să fie atacată de fani.

„Nu am vrut să pierd o ocazie când a venit vorba despre ceea ce ar putea reprezenta Nomi”, a spus ea. „Am căutat cel puțin un moment în scenariu în care membrii publicului negru aruncau din cap, dând seama la realitate, dar bucuroși să-și vadă viața reală reprezentată. În fiecare proiect din care fac parte, indiferent de buget sau gen, experiența pe care o prezint trebuie să fie 100% autentică”, a povestit Lashana Lynch.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: