Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, replici năucitoare cu o altă femeie. ”De unde ai luat-o pe Bianca?”

Alex Bodi, replici năucitoare cu o altă femeie. ”De unde ai luat-o pe Bianca?”

Alex Bodi a avut un schimb de replici șocante pe rețelele de socializare, imediat după despărțirea deBianca Drăgușanu. 

 

Despărțirea dintre Bianca și Alex Bodi stârnește controverse

 

Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a ajuns din nou la final. Mai mult, afaceristul și fosta prezentatoare TV și-au spus din nou ”adio”, însă, scandalul dintre cei doi este departe de a se fi terminat.  Mai mult, blondina a fost cea care a făcut publică despărțirea, iar afaceristul a confirmat totul. După despărțre, fanii acestora s-au împărțit în două tabere și nu auezitat să își exprime părerea.

Una dintre admiratoarele lui Alex Bodi, nu a ezitat și i-a lăsat un comentariu afaceristului pe conturile de socializare. Mulți fani ai afaceristului au pus-o la zid pe Bianca și nu au ezitat să își exprime părerea cu privire la relația dintre cei doi. Una dintre admiratoarele iubituluia  vrut să știe de ce Bodi a iubit-o pe Bianca, având în vedere trecutul tumultuos pe care aceasta îl are.

„Scuze…chiar nu vreau să fiu rea și să te supăr, însă tu pe Bianca de unde ai luat-o? SIncer și ea era una din ele la început și tu știi destul de bine povestea. Să ai o zi faină și sper să nu te supere comm-ul meu”, a scis admiratoarea afaceristului, potrivit impact.ro.

Afaceristul este cunoscut pentru modul în care face lucrurile. Deși nu preferă scandalul, Alex Bodi nu a ezitat și a răspuns de data aceasta. Alex Bodi pare să fi trecut foarte repede peste ruptura de focoasa blondă, însă s-a declarat mulțumit d emodul în care Bianca s-a purtat cu el.

„Nu am de ce să mă supăr. Eu am luat-o din „priviri”…cum a fost cu mine e ceva, acum că e singură sau ce a făcut în trecut e problema ei. Nu mă leagă nimic de ea, deci e liberă și deschisă la orice. Zi bună!”,a fost replica dată de afacerist.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini