Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a făcut pasul decisiv! Și-a ridicat certificatul de la IML la o lună de la bătaia de la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a făcut pasul decisiv! Și-a ridicat certificatul de la IML la o lună de la bătaia de la Alex Bodi

bianca dragusanu

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzii, la IML. Mai exact, la o lună după ce a încasat o bătaie zdravănă din partea acestuia. 

Bianca Drăgușanu a mers la IML

La o lună după ce a fost bătută grav de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzii cum și-a luat certificatul medico-legal de la IML, care atestă actul violent. Totdată, acest lucru se întâmplă, iată, și la câteva zile după ce s-a despărțit iar de omul de afaceri, informează cancan.ro

Bianca nu a stat prea mult în interiorul clădirii

Îmbrăcată complet în negru, cu masca pe față și cu ochii acoperiți de ochelari de soare, Bianca Drăgușanu a intrat extrem de repede în clădire. Nu a zăbovit prea mult înăuntru. După câteva minute, blondina a părăsit Institutul de Medicină Legală la fel de grăbită, doar că ținea în mână un dosar de culoare roșie.

Sursa foto: Cancan.ro

Ce arată certificatul medico-legal

Documentul care atestă bătaia primită de la Alex Bodi arată că în urmă cu o lună, fosta asistentă TV a suferit o mulțime de hematoame și echimoze.

Oprită să depună plângere?!

Blondina ar fi întâmpinat unele ”bariere” în drumul ei spre Institutul de Medicină Legală. Surse din anturajul vedetei au mărturisit că Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să intre în posesia certificatului mult mai devreme, dar că ar fi fost ”împiedicată” de musculosul afacerist. Aceleași surse spun că Alex Bodi ar fi găsit o formă de a o șantaja, iar, din acest motiv, fosta prezentatoare TV a ajuns în posesia documentului abia după o lună de la evenimentul violent.

Acum, după ce a intrat în posesia certificatului medico-legal care certifică bătaia încasată, Bianca nu exclude varianta în care să se prezninte la Poliție, unde să facă o plângere pe numele lui Alex Bodi”ne-a dezvăluit o persoană din anturajul vedetei.

În urmă cu o lună, Bianca a fost bătută crunt de Alex Bodi. S-a vehiculatr chiar că vedeta ar fi fost torturată timp de 5 ore de către fostul ei soț, Alex Bodi, cu care s-a și împăcat ulterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: