Redactia.ro
Home » Monden » Ți-o mai amintești pe vrăjitoarea Tabitha din ”Pasiuni”? Actrița Juliet Mills are 79 de ani acum

Ți-o mai amintești pe vrăjitoarea Tabitha din ”Pasiuni”? Actrița Juliet Mills are 79 de ani acum

Timmy si Tabitha

Vă mai amintiți de celebrul serial ”Pasiuni”? Acesta făcea furori, în țară, la începutul anilor 2000, iar Timmy, păpușa vie, și vrăjitoarea Tabhita erau unele dintre cele mai îndrăgite personaje. Între timp, actorul care l-a interpretat pe Timmy, Josh Ryan Evans, s-a stins din viață, iar actrița  Juliet Mills are 79 de ani acum și este o bătrână simpatică.

Ți-o mai amintești pe vrăjitoarea Tabitha din ”Pasiuni”? Actrița Juliet Mills are 79 de ani acum

Vrăjitoarea Tabhita era unul dintre cele mai simpatice personaje ale faimosului serial ”Pasiuni”, care capta atenția românilor, la începutul anilor 2000. Timpul a trecut, iar actrița Juliet Mills are 79 de ani în prezent și, deși bătrânețea i se citește pe chip, ea are o sănătate de fier și se bucură de evenimentele mondene.

De altfel, și-a păstrat părul blond cârlionțat pe care mereu și-l prindea cu o bentiță, în timp ce o interpreta pe vrăjitorea Tabitha.

Foto: Juliet Mills

De altfel, aflați că Juliet Mills are doi copii, care i-au urmat cariera în actorie. Melissa și Sean sunt la rândul lor actori, iar Juliet Mills este tare mândră de ei.

Image result for juliet mills si sean

Foto: Juliet Mills cu cei doi copii și actualul soț

Image result for tabitha si timmy

Juliet Mills, desre rolul Tabithei

Într-un interviu pentru soapoperanews.net, Juliet Mills a spus despre rolul vrăjitoarei Tabitha că:A fost un personaj minunat, creat special pentru mine”

Image result for tabitha si timmy

Juliet Mills s-a căsătorit de trei ori

Dacă în film era o femeie singură și care tot de una singură avea grijă de propriul ei copil, păpușa Timmy, în viața reală, Juliet Mills a fost căsătorită de trei ori. Prima dată în anul 1961 cu Russell Alquist Jr. Însă, căsnicia nu a durat decât până în 1964. Din relația cu acesta, a apărut pe lume Sean. A doua căsătorie a fost între 1975 și 1980 cu Michael Miklenda, din care a rezultat Melissa. La scurt timp după divorțul de Miklenda, în 1980, Mills s-a căsătorit cu Maxwell Caulfield, cu 18 ani mai mică decât ea. Deși există această diferență, actrița nu pare deranjată de acest lucru și a explicat și motivul, într-un interviu.

Image result for tabitha si timmy

„Toată lumea este mereu interesată de faptul că sunt căsătorită cu cineva care este mult mai tânăr decât mine … Nu există reguli și asta cred, pentru că vârsta nu contează cu adevărat . Dacă întâlnești pe cineva cu care ești foarte apropiat, pe cineva pe care îl iubești, rămâi cu acea persoană” , a spus Juliet Mills într-un interviu.

Juliet Mills este fiica lui John Mills, care a jucat în peste 20 de filme.

John Mills by Gabi Rona.jpg

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: