Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O tânără s-a filmat în timp ce era somnambulă! Oamenii au fost șocați când au văzut ce a putut să facă

O tânără s-a filmat în timp ce era somnambulă! Oamenii au fost șocați când au văzut ce a putut să facă

O tânără s-a filmat în timp ce era somnambulă! Oamenii au fost șocați când au văzut ce a putut să facă

O tânără somnambulă s-a filmat în timp ce umbla noaptea prin casă adormită. Aceasta a strâns toate filmările și le-a postat pe contul de Tik Tok. 

O tânără s-a filmat în timp ce era somnambulă

Oamenii fac lucruri bizare în somn, mai ales aceia care sunt somnambuli. Deși pșoate fi periculos și poți ajunge să faci lucruri mult mai periculoase în somn, se pare că o tânără din America este foarte inofensivă pentru că tot ce a făcut a fost sa ”hrănească” zăpada.

Totul a început când o tânără a vrut să știe ce face atunci când este somnambulă, astfel că a montat camere de supraveghere în toată casa, inclusiv în curte și a lăsat lucrurile să decurgă de la sine. Când s-a trezit a verificat înregistrările și a rămas șocată la vederea imaginilor, scrie UNILAD.

Amuzată de propria persoană, tânăra a postat înregistrările pe contul ei de Tik Tokși imdiat au devenit virale. Într-unul din tiktok-uri, aceasta a luat o jucărie cu Baby Yoda și a început să fluture frenetic în aer. Câinele ei, în mod clar îngrijorat de comportamentul stăpânei lui, a început să latre isteric la ea. Tot în același videoclip, tănâra se așează la masa ei și rămâne blocată cu privirea aproximativ 17 minute.

@celinaspookybooThis night I was up for 1 hour and 13 minutes. We are getting cameras for everywhere♬ original sound – Celinaspookyboo


Unul dintre videoclipurile cele mai apreciate de utilizatorii de pe Tik Tok a fost cel în care tănăra este surprinsă fugind prin sufragerie ei și făcând zgomote ciudate îniante de a dispărea în bucătărie. În scurt timp s-a întors cu brațele pline de cutii de băutură pe care le-a scos afară. Atunci a început să să arunce cu acele cutii pe peluza ei din față, ca și când ar hrăni o creatură imaginară.

Nu s-a oprit aici! Extaziată de ea însăși, a aleargat înapoi înăuntru ca să ia mai multe provizii pentru a-și hrăni gazonul. ”Este ca o articulație de elan”, se aude ea spunând pe fundal. Nimeni nu știe ce înseamnă asta, însă modul în care a prezentat problema ei este foarte hilar. Deși comportamentul ei trece neobservat la început, la scurt timp trece un bărbat, clar confuz când vede ce se întâmplă. El se oprește scurt de câteva ori pentru a încerca să înțeleagă ce face ea, înainte de a-și continua drumul.

@celinaspookybooI remember dreaming about a pool party♬ original sound – Celinaspookyboo


”Imaginați-vă că vedeți pe cineva râzând și aruncând sifon pe gazon în timp ce vă plimbați noaptea”, a comentat un utilizator”/ ”O, te rog, arată-i acestui om videoclipul, în caz contrar, el încă stă acasă, întrebându-se ce naiba se întâmplă”, sunt doar câteva din comentariile pe care le-a primit tănăra.

A strâns peste 7 milioane de urmăritor cu aceste videoclipuri

Tânăra, cunoscută sub numele de Celinaspookyboo pe TikTok, a strâns 7,7 milioane de urmăritori pe contul ei, oameni care vin să vadă episoadele de somnambulism ale ei. Potrivit tiktokeriței, acestea sunt declanșate de brânză, ciocolată și stres.

Au devenit o întâmplare atât de obișnuită, încât acum are camere dotate în jurul apartamentului ei și împărtășește în mod regulat videoclipuri cu aventurile de noapte cu fanii ei. Somnambulismul este clasificat ca o tulburare de somn fiind declanșată în mare parte de stres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: